02 / 05 / 2024

engelliler için spor merkezi

engelliler için spor merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesince engelliler için spor merkezi açılacağı bildirildi. Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nde yürütülen çalışmayla spor yapmak isteyen engelliler, artık özel bir mekana kavuşacak.

Büyükçekmece'de engelliler için eğitim, iş ve spor merkezi açılıyor!

Büyükçekmece Muratçeşme Arif Zeki Özver Engelliler Eğitim, İş ve Spor Merkezi önümüzdeki günlerde törenle hizmete açılıyor. Merkez, 2 bin 720 metrekarelik bir alana yapıldı.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Kiralık ev bulamayan öğrenciler için Bakanlık harekete geçti! Yurt kapasiteleri artırılıyor!

Üniversitelerde kayıtlar önümüzdeki hafta başlayacak. Öğrencileri en çozrlayan şey ise kiralık ev sorunun ve fahiş fiyatlar olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığı, yurt kapasitelerini artırmak için harekete geçti.

Spor otomobil tutkunları için Porsche Taycan Haziran fiyatları merak ediliyor! 

Porsche Taycan, etkileyici bir performansa sahiptir ve bu nedenle performans odaklı sürüşler için tercih edilir. Elektrik motorlarından anlık tork üretme kabiliyeti sayesinde hızlanma ve yol tutuş konusunda yüksek performans sunar. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

 BMW Z4 için Şubat zammı merak ediliyor! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Spor araçlar arasında belki de gücü yeten yada yetmeyen herkesin hayallerini süsleyen BMW Z4 fiyatı bakımından merak ediliyor. Açılır kumaş tavanı ile göz dolduran Z4 için detaylar haberimizde. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Spora başlamak için beklediğiniz o gün bugün! Şok’ta koşu bandı 6 taksitle satışta! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Şok’ta sağlıklı yaşam haftasının son günü bugün. Koşu bandından eliptik bisiklete, pilates topundan egzersiz bandına kadar spor için ihtiyacınız olacak her şey Şok’ta indirimde. İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Riva'daki spor tesisleri için imar planları değiştirildi! 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilecek Riva tesisleri için imar planları değiştirildi. Gençlik Spor Bakanlığı talebi sonrasında bölgede ek tesis için inşaat hakkı artırıldı. 

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

engelliler için spor merkezi Haberi

engelliler için spor merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesince engelliler için spor merkezi açılacağı bildirildi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çok sayıda sosyal , kültürel merkezin yanı sıra, ilk kez ve sadece kadınlara yönelik Kadın Kültür ve Spor Merkezi ve 4-7 yaş grubu çocuklara özel Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'ni hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engellilere özel bir spor merkezini hizmete sunmaya hazırlanıyor.


Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nde yürütülen çalışmayla spor yapmak isteyen engelliler, artık özel bir mekana kavuşacak.


Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde kurulan merkez, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü iş birliğinde hizmete girecek.


Merkezin kurulumu, engellilerin sporla hayata tutunmalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında kondisyon aletleri, barfiks, ağırlık...