04 / 05 / 2024

eölak konut gyo arsaları

eölak konut gyo arsaları

6 milyar liralık portföyüyle Türkiye’nin lider şirketi Emlak Konut, bu yılın ilk 6 ayında 4 bin 487 adet konut sattı. Şirket, İstanbul’un değişik yerlerinde de 15 proje için arsa aldı

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari üniteye yer verilen Esenler Emlak Konut GYO projesi Atışalanı'nda yükselecek.  Projenin inşaat çalışmalarının 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Evora Denizli 60 ay, 0,99 vade farkı avantajı ile satışta!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Evora Denizli'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları E-ihale usulü ile satışa çıkardığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

eölak konut gyo arsaları Haberi

eölak konut gyo arsaları

TÜRKİYE’NİN en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak GYO, bu yılın ilk 6 ayında 4 bin 487 bağımsız bölümün satışını yaparken, 15 yeni proje için de çalışmalarını hızlandırdı. 6 milyar liralık portföy değeri ve 2002’den bu yana sattığı 68 bin konutla dünya çapında bir şirket olan Emlak Konut GYO, Temmuz 2012 itibariyle sattığı konutlardan ise 1 milyar 367 milyon TL’lik ciroya ulaştı. Emlak GYO’dan yapılan açıklamada, şirketin her gün ‘kalite çıtasını daha da yükselttiği belirtilerek “Emlak Konut GYO, sektöre yön yeren, insanımızın en iyi şartlarda yaşayabileceği konutlara sahip olabilmesi amacıyla yeni projeler üretme çalışmalarını sürdürüyor” denildi. Murat Kurum’un Genel Müdürlüğü’nü yaptığı şirketin bu kapsamda 2012 içerisinde arsa tedariki çalışmalarının da hız kesmediği belirtildi.


Kartal’da 100 bin metrekarelik arsa aldı


Açıklamada...