04 / 05 / 2024

epdk ısparta ceza ödemesi

epdk ısparta ceza ödemesi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu yaptığı açıklamada elektriği kesilen vatandaşlara ödeme yapılacağını bildirdi...

EPDK’dan ceza yağdı! O faturalar geri ödenecek!

Enerji Piyasaları Düzenleme Kurulu (EPK), gerçek dışı bildirimler yaptığı tespit edilen 40 enerji şirketine soruşturma açılacağını duyururken, söz konusu bu şirketlerin tüketiciye 11 milyar TL’den fazla geri ödeme yapacağını duyurdu.

EPDK harekete geçti! Bunu yapana ceza!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, akaryakıt bayilerinin tabelaya yazdıkları fiyat ile pompa fiyatının birbirini tutmadığına yönelik iddialar üzerine inceleme başlatıldı.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Isparta'da 6 milyon metrekare alanda yapımı devam eden, Bakanlıkla yapılan sözleşme gereği inşaatına ara verilen Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı. Tuğrul Öğrüce: "Okul, İsparta ekonomisine de büyük katkı sağlayacak" dedi.

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını İsparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. İş adamı Mesut Şener'in yasam merkezi konsepti içinde yer alan Hliton Garden lnn'ın,yıl sonuna kadar açılması hedefleniyor.

3 kez ceza alan kentsel dönüşüm denetimcisine 1 yıl iş yok!

Kentsel dönüşümde denetim görevini yerine getirmediği tespit edilen yapı denetim firmalarına yüzde 50 ceza kesilecek. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, bir yılda üç idari para cezası alan kuruluş, kamudan bir yıl ihale alamayacak.

Kentsel dönüşüm Isparta'da başarılı!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Nüfusa göre yapılan oranla İsparta'nın bu konuda Türkiye'nin en hızlı ve en sağlıklı illerinden birisi olduğunu ifade etti.

Kocaeli'de yapı denetim firmalarına ceza yağdı!

1999’da yerle bir olan ve binlerce evladını depreme kurban veren Kocaeli’de, yapı denetim firmalarının ders almadığı ortaya çıktı. Firmalara ceza yağdı..

İş güvenliği uzmanı olmayan firmaya ceza!

İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştırmayan işletmelere geçmişe yönelik ceza kesilmemesini öngören af maddesi torba yasadan çıkarıldı..

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Enerji kooperatifleri için EPDK düzenlemesi açıklanacak!

Kurulması planlanan enerji kooperatifleri için EPDK ile üzerinde çalışılan düzenleme çok yakında duyurulacak. Lisanssız Elektrik Üretimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kıroğlu açıklama yaptı.

Evden erken çıkan kiracıya ceza yok mu?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme taraflara birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Peki, evden erken çıkan kiracıya ceza yok mu?

İzmir'in ahşap iskele projesine ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin rüya projelerinden 5 ahşap iskelenin inşaat süreci sancılı başladı. Ege postası adlı internet sitesinin haberine göre geçtiğimiz günlerde de resmen yapımına başlayan iskelelerden ilkinin şantiyesine adeta ceza yağdı.

Kira beyannamesi vermeyen ne kadar ceza öder?

Kira gelir vergisi mükelleflerinin öncelikle beyanname vererek kira gelir vergisini Mart ve Temmuz ayları olmak üzere 2 eşit taksit halinde ödüyor. Peki, zamanında kira beyannamesi vermeyen ne kadar ceza öder?

epdk ısparta ceza ödemesi Haberi

epdk ısparta ceza ödemesi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu (EPDK) yaptığı açıklamada elektrik kesilen vatandaşlara para ödeneceğini duyurdu.

Peki Enerji Piyasası düzenleme Kurumu kimlere para ödeyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Geçtiğimiz aylarda Isparta’da uzun süre boyunca vatandaşlara elektrik verilememişti. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu da dağıtım şirketlerine 15 milyon 583 bin 459 TL tazminat cezası verdiğini açıkladı. EPDK'dan yapılan açıklamaya göre, kesilen ceza vatandaşlara verilecek.

Kamupersoneli'nin aktardığına göre, söz konusu kararla Isparta’da elektrik kesintileri için mesken abonelerine 109 lira diğer abone gruplarına anlaşma gücüne göre 1.307 liraya kadar toplam da 15 milyon 583 bin 459 lira ceza ödemesi yapılacak.
 

Elektriğe yüzde 100'lük büyük zam resmen kapıda! Faturalar yükselecek!...