24 / 07 / 2024

Epique Island

Epique Island

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda inşa ediliyor!

Aksoy Holding, 1992 yılında hayata geçirdiği ve zamanın ötesindeki çağdaş mimarisiyle İstanbul’a kalıcı bir değer katan Conrad Otel'in ardından, Epique Island projesiyle Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’na ilham verici yeni bir değer katıyor.

Muğla Epique Island satılık!

Aksoy İnşaat imzası taşıyan proje toplam 75 adet villadan meydana geliyor. Proje Muğla İli Bodrum ilçesinde yükseliyor. Muğla Epique Island satılık ev seçenekleri 513 metrekareden başlıyor.

Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa alanları 513 metrekareden başlıyor. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor. Peki Tilkicik Koyu Epique Island ne zaman teslim?

Bodrum Epique Island satılık!

Toplam 75 adet villanın yer aldığı proje Muğla İl' i Bodrum İlçe' sinde inşa ediliyor. Bodrum Epique Island satılık villa alanları 513 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Muğla Epique Island teslimleri!

Aksoy İnşaat imzası taşıyan projede villa alanları 513 metrekareden başlıyor. Projede toplam 75 adet villa yer alıyor. Muğla Epique Island teslimleri 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Epique Island Bodrum iletişim!

Yapımına bu yıl başlaması planlanan proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor. Epique Island Bodrum iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 259 0000 olarak belirlendi.

Bodrum Epique Island ne zaman teslim?

Toplam 75 adet villanın yer aldığı proje Muğla İl' i Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu ’nda inşa ediliyor. Peki Bodrum Epique Island ne zaman teslim?

Tilkicik Koyu Epique Island Evleri!

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçiriliyor. Tilkicik Koyu Epique Island Evleri projesi Aksoy İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Epique Island projesinde yaşam 2017'de başlıyor!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçireceği Epique Island projesinde 75 villa, marina, butik otel yer alıyor. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.

Doğuş İnşaat, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ilk projesini imzaladı!

Doğuş İnşaat, Abu Dabi’deki yapılacak olan Mid Island Parkway Projesi için Birleşik Arap Emirlikleri'nde üstlendiği ilk projede sözleşmeyi imzaladığı kaydedildi.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Realme, Apple iPhone'ların tasarımına oldukça takıntılı görünüyor. Kısa bir süre önce Çinli üretici, Apple iPhone'larda bulunan Dynamic Island'ı hemen hemen kopyalayan C55'i piyasaya sürdü. Ve şimdi, Realme Narzo N53 ile tasarıma her şeyi dahil etmeye karar verdi.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Sandra Bullock, ABD'deki evini 36 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Sandra Bullock, ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Tybee Island’da bulunan evini 6.5 milyon dolar’a (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkardı.

Dragos İsland Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos İsland Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bozkurt ve Erhan  Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

Epique Island Haberi

Epique Island

Aksoy Holding, akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Grubun akaryakıttaki iştiraki Turcas geçtiğimiz yılı 20 milyar TL, enerjideki işi Denizli Doğalgaz Çevrim Santrali ise 800 milyon TL ciroyla kapattı. Turizm ve gayrimenkuldeki en önemli işi Conrad İstanbul olan Aksoy Holding’in şu anda gündemindeki en önemli proje de Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island. Projede beşinci yıllarında olduklarını belirten Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, dünyanın en önemli mimarlık şirketlerinden Güney Afrikalı SAOTA ile çalıştıklarını söylüyor. “Dünyanın en lüks 20 evinin 10’unu SAOTA yaptı. Türkiye’deki ilk projeleri. 75 adet SAOTA evi tasarladık ve hepsi kendi içinde özgün projeler oldu” diyor.

Capital’de yer alan habere göre; Eqiue Island, Bodrum’da Tilkicik Koyu’nda yer alıyor. Her ne kadar adı ada olsa da aslında bir...