07 / 05 / 2024

Equine Clup masterlar kupası

Equine Clup masterlar kupası

B. Equine Clup Masterlar Kupası sporseverlerle buluştu. 30 bin TL ödüllü yarışmada ödüller sahiplerini buldu. 

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Media Market'ten bomba gibi bir kampanya daha! Tarih verildi sakın kaçırmayın

Media Market'in 1-26 Haziran arası düzenlediği Clup üyelerine özel kampanyanın detayları merak ediliyor. Grundig marka 2'li beyaz eşya alımında çay makinesi, 3'lü alımlarda ise Airfryer hediye ediyor. Ayrıntıları ise haberimizden öğrenebilirsiniz.

Maze Clup Turizm Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Maze Clup Turizm Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Biçer tarafından kuruldu.

Bodrum Clup Pinokyo Otel 30 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Ortakent Mahallesi, 360 Ada, 13 Parselde yer alan Clup Pinokyo Otel'i 30 milyon TL'ye icradan satıyor...

Clup Flipper’dan devre mülk kiralayanlar Ahmet Bayer'e dava açtı!

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.

Masterlar,  Equine Clup'ta buluştu!

B. Equine Clup Masterlar Kupası sporseverlerle buluştu. 30 bin TL ödüllü yarışmada ödüller sahiplerini buldu. 

Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor!

60 milyon dolar yatırım bedelin ile hayata geçirilen Bodrum İasos Beach Clup'ta 2. etap satışları başlıyor. Projede dairelerin 2018'in Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Kuşadası Tren Beach Clup yıkıldı!

Kuşadası sahillerindeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Laila Beach Clup Alaçatı ve Bodrum'da açılacak!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Laila Beach Clup'ın Alaçatı ve Bodrum'da açılacağını kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı...

Turizm sektörü devre tatil yöntemini gündeme getirdi!

Clup Flipper’ın patronu Bayer, devre tatil satışının yatırımcının elini rahatlatacağını belirterek, “Yatırım karşılığını 3 yılda alır. % 25 doluluğu da garantiler” dedi.

Antalya Clup Phaselis Tatil Köyü icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan Clup Phaselis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 113 milyon 336 bin 293 TL olarak belirlendi.

Equine Clup masterlar kupası Haberi

Equine Clup masterlar kupası

Türkiye'nin en modern binicilik tesislerinden biri olma iddiasıyla yola çıkan B. Equine Clup, ülkemizin en iyi binicilerini ve atlarını Mahall Bomonti İzmir sponsorluğunda Masterlar Kupası'nda gerçekleştirdi.

Başbakanlık Kupası sahipleri Oktay Sezek, Ömer Çetin, Tuncer Can, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın sahibi milli binici Hulki Karagülle, Binicilik Federasyonu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gerçekleşen yarışmada kupanın sahibi olan Astsubay Başçavuş Onur Taşpınar ile Osman Şen, Uğur Yılmaz ve Hasan Şentürk gibi adeta “Kupa avcısı” usta isimler yarıştı.

2 turdan oluşan yarışmanın sonucunda ödüller sahiplerine verildi. Yarışma sonucu, Hasan Şentürk birinciliği elde ederken, Oktay Sezek ikinci, Mehmet Tuncer Can ise üçüncü oldu. Bu sonuçla Hasan Şentürk 30 bin TL, Oktay Sezek 7 bin TL ve Mehmet Tuncer Can da 3 bin TL...