30 / 04 / 2024

Er Yatırım iletişim

Er Yatırım iletişim

TUYED ile Anatolia-Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek olan Er Yatırım, yarışmada finale kalan karikatürlerin yer alacağı karikatür albümünün sponsorluğunu üstlendi.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

Ünlü ekonomist en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Seçim öncesi hemen bakın!

Altın, dolar ve euro piyasalarında yaşanan hareketlilikle kararsız kalan küçük yatırımcılara yönelik önerilerde bulunan ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu, en yüksek değer artışı gösterecek yatırım aracını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Er Yatırım iletişim Haberi

Er Yatırım iletişim

Er Yatırım, Türkiye’nin dünya turizm alanındaki bilinirliğine katkıda bulunmak ve çizerlerin dünyasından turizm olgusunun nasıl göründüğünü anlamak için düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na sponsor oldu.  

Bu yarışmayla; konaklama, ulaştırma, yeme-içme, eğlence, rekreasyon, gezme-görme, müzeler, çevre, turist-yerli ilişkileri, vb. turizm sektörü kapsamında yer alan konular, gelişmeler ve yaşanan deneyimler karikatür sanatçıları gözüyle değerlendiriliyor.

57 ülkeden 705 eser geldi

Dünyanın en büyük sektörlerinden biri olan turizmin çeşitli boyutlarıyla incelenmesini sağlamak ve Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla 5.’si düzenlenen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na başvurular sona erdi. Bu yıl yarışmaya 57 farklı ülkeden 323 karikatür sanatçısı, toplam 705 eserle katıldı.

Geçen yıla göre katılımda yüzde 1.8’lik artışın olduğu yarışma için jürinin  yaptığı ilk değerlendirmesi sonucunda 100 eser finale kaldı. Yarışmada değerlendirmeye girecekler bundan sonra yapılacak...