04 / 05 / 2024

Erciyes Dağına yatırım

Erciyes Dağına yatırım

Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yapacak, dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Erciyes Dağına yatırım Haberi

Erciyes Dağına yatırım

Türkiye’de tapusunun tamamı tek bir kuruma ait olduğu için yatırım konusunda diğer dağlara göre çok daha avantajlı konumda bulunan Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Doğuş, Kibar Holding-Birlik Mensucat, Maxima, Marmara Grup, Dinler gibi şirketlerin kuracağı otellerle Erciyes Dağı’nda otel sayısı 28’e, yatak kapasitesi de 6 bine çıkacak. 


Toplam büyüklüğü 350 milyon euroyu bulacak olan Erciyes Turizm Merkezi projesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kayseri Erciyes AŞ’nin Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı şu ana kadar 170 milyon euro harcandığını söyledi. 


Yatırım kapsamında 102 kilometrelik pistin tamamlandığını belirten Cıngı, proje tamamlandığında pist uzunluğunun 200 kilometreye çıkacağını, adeta yeni bir Erciyes’in doğacağını kaydetti. Erciyes’in 2005 yılında çıkarılan Büyükşehir Belediye Kanunu ile Kayseri...