17 / 05 / 2024

erciyes yeni oteller

erciyes yeni oteller

Kayseri kış turizminde atağa kalktı. Erciyes'te 21 yeni otelin hizmete gireceğini belirten Vali Düzgün "Kayak pistlerinin uzunluğu da 175 kilometreyi bulacak. Hedefimiz dağda kış olimpiyatlarının yapılmasını sağlamak" dedi

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

Ürgüp'te yeni oteller yapıldığı iddiası mecliste!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kayakapı Mahallesi'nde peri bacalarının kesilerek yol açıldığı ve yol olan yerlere otel yapıldığına dair iddialar TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

erciyes yeni oteller Haberi

erciyes yeni oteller

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Kapadokya Krallığı'na başkentlik yapmış olan Kayseri'nin kültür, kayak ve sağlık turizmi açısından çok ciddi bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Kentin zengin Selçuklu eserleri nedeniyle '2014 Dünya Geçici Miras Listesi'ne dahil edildiğini hatırlatan Vali Düzgün, Erciyes'i kayakta cazibe merkezi haline getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Erciyes Kayak Merkezi'nin ise 2-3 yıl içinde Erciyes Dağı'nın çok ciddi bir potansiyele sahip olduğuna değinen Vali Düzgün, Erciyes'e şehir merkezinden ve havalimanından 25 dakikada ulaşılabildiğini vurguladı. 


9 OTELİN YAPIMI SÜRÜYOR 

Erciyes'te devam eden otel yatırımları hakkında da bilgi veren Vali Düzgün şöyle devam etti: "Şu anda Erciyes'te yapımı devam eden 9 yeni otel var. Bunların 3'ünün açılmasını bekliyoruz. 21 yeni otel ise önümüzdeki yıllarda hizmete girecek. Şu anda kayak pistlerimizin uzunluğu 125 kilometreye...