03 / 05 / 2024

Erdal Ata biyografi

Erdal Ata biyografi

Gaziantep Valisi Erdal Ata kimdir? Gaziantep Valisi Erdal Ata, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdal Ata, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdal Ata...

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Erdal Ata'dan belediyelere uyarı!

Kentteki çarpık yapılamadan memnun olmadığı dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, "imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır” dedi.

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hatay'da kamu binaları güçlendirilmeli!

İl Koordinasyon Kurulu 2016 Yılı 4. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Hatay Valisi Erdal Ata başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Ataşehir'in hizmet merkezleri açılıyor!

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

Kocaeli Orhan Camii restore ediliyor!

Kocaeli Orhan Camii orijinaline uygun olarak 2016 yılının Ramazan ayına yetiştirilecek 750 bin TL'ye restorasyon ihalesi yapılan camide en son restorasyon dönemin Valisi Erdal Ata tarafından yaptırılmıştı.

Gaziantep’e 33 derslikli ortaokul yapılacak!

Gaziantep’te, hayırsever işadamı Ahmet Selim Ener, 33 derslikli ortaokulu yaptırmak için Vali Erdal Ata ile protokol imzaladı. Valilikte düzenlenen imza törenine Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Erdal Ata kimdir?

Gaziantep Valisi Erdal Ata kimdir? Gaziantep Valisi Erdal Ata, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdal Ata, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdal Ata...

İşadamı Adnan İnanıcı Gaziantep'te okul yaptırıyor!

Gaziantep'te, İşadamı Adnan İnanıcı tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli ortaokulun protokol imza töreni gerçekleşti. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Adnan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanıcı katıldı...

Gaziantepli işadamı Selim Acar 33 derslikli okul yaptıracak!

Gaziantepli iş adamı Selim Acar, 33 derslikli okul yaptırmak için Vali Erdal Ata ile protokol imzaladı. Selim Acar yaptıracağı okulun ekonomik durumu iyi olanlara örnek olmasını istedi...

Mehmet Ünsal Gaziantep'te okul yaptırdı!

30 yıl Almanya'da çalışan ve emekli olan Mehmet Ünsal bütün birikimini memleketi Gaziantep'te bir okul yapımına bağışladı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Mehmet Ünsal'a bu hayırseverliği için teşekkür etti..

Gaziantep'te tekstil fabrikasında yangın çıktı!

2. Organize Sanayi Bölgesindeki tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürmek için çalışmalar devam ediyor. Gaziantep Valisi Erdal Ata, 2. Organize Sanayi Bölgesindeki tekstil fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını söyledi...

Erdal Ata biyografi Haberi

Erdal Ata biyografi

Erdal Ata kimdir?

Gaziantep Valisi Erdal Ata 1957 Sivas Şarkışla doğumlu olup, İlkokulu Şarkışla'da, Ortaokul ve Liseyi Sivas'ta bitirdi. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu, 1980 yılında Çankırı Kaymakam adayı olarak memuriyete başladı.


1981-1982 yıllarında Afyon Şuhut'ta Kaymakam Vekilliği ve Belediye Başkanlığı yaptı. 1983 yılında asil Kaymakam olarak Mersin Mut'a atandı. 


Daha sonra Hekimhan, Kocaeli, Çayeli'nde görev yaptı. 1992 Ekiminde Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na, 1993'te Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına getirildi.


8 Nisan 1996 da Rize Valiliği'ne atanan Erdal Ata, 2001 yılından 2006 yılına kadar Kocaeli Valisi olarak, 2008 yılından 2011 yılına kadar da Zonguldak Valisi olarak görev yaptı. 


Vali Erdal Ata 11.08.2011 tarih ve 2011/2153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla Gaziantep Valiliği’ne atanmıştır. Erdal Ata, evli ve 3 çocuk...