03 / 05 / 2024

Erdal Demir chp

Erdal Demir chp

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir kimdir? Erdal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir'in biyografisi...

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

İmar Kanunu mecliste görüşülüyor!

İmar Kanunu’nda değişiklikler öngören teklif, komisyonda görüşülmeye devam ediyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi konuyla ilgili açıklamalarda bulundu…

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal  Demir tarafından kuruldu. 

Engin Taşdemir: Belediye başkanları emlakçılık yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Belediye yetkililerinin tek görevi sadece arsa satmak mı. Kendilerine emlakçılığı meslek edindiler” diye konuştu.

Demir çelik sektörünün sorunları meclis gündeminde!

Demir çelik sektörünün sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

United Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Demir, Cahit Uğurlu ve Mhd- Asım Rabıh ortaklığından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammed Kahır Alshekh, Erdal Demir ve Mohammad Nazem Asreb ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdal Demir chp Haberi

Erdal Demir chp

Erdal Demir kimdir?

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"07.02.1975 Karabük doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Karabük’te aldım. 1993 yılında iş hayatına madencilik sektöründe başladım. 


Bu süreç içerisinde Esnaf Odaları Başkan Yardımcılığı, Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Esnaf Kefalet KOOP. Yön. Kur. Üyeliği ve birçok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptım. 


Şu anda madencilik, müteahhitlik ve turizm sektörlerinde iş hayatıma devam ediyorum. Evli ve 1 çocuk...