24 / 07 / 2024

Erden Timur mimarlık

Erden Timur mimarlık

Nef markasının kurucusu Erden Timur, “Kentli hakkı, mülkiyet hakkından üstündür. İyi mimari ve şehre, doğaya zarar vermemek toplumsal sorumluluktur” dedi.

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Timur, Selahattin Kesova ve Hakan Üstün ortaklığında kuruldu.

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tk Confıdence Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Timur tarafından kuruldu.

Demart Dizayn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Demart Dizayn Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Dilek Erden ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Erden tarafından kuruldu.

Erden Timur'un yolu!

Forbes Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven bu ay “editörden” köşesinde Erden Timur’u anlattı…

Erden Timur: Şu dönemde ekonomiye sahip çıkmalıyız!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur söz konusu ekonomik atmosferin iş hayatının en büyük zorluğu olduğunu belirtti.

Erden Timur'dan döviz isyanı!

Nef'in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündeme geldi. Erden Timur, 45 saniyelik videoda şirketinin çalışanlarına 'memleketinize sahip çıkın' çağrısında bulundu.

Erden Timur: 10 yılda 10 metropol hedefliyoruz!

Nef, bugün Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticisi. Yalnızca 8 yıl önce kurulan şirket, 5 yılda liderliğe ulaştı. 2017’de ise 1.950 adetlik konut satışıyla bir rekora imza attı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, her yıl yüzde 40-50 oranında büyüyen bir şirket olduklarını hatırlatıyor..

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

Erden Timur: Nef, çalışanların şirketi!

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.

Erden Timur mimarlık Haberi

Erden Timur mimarlık

Nef markasının kurucusu Erden Timur, “Kentli hakkı, mülkiyet hakkından üstündür. İyi mimari ve şehre, doğaya zarar vermemek toplumsal sorumluluktur” dedi.


Yarattığı ‘katlanır ev’ konseptiyle New York Manhattan’a kadar uzanan Nef’in patronu Timur, “Kentli hakkı, mülkiyet hakkından üstündür. İyi mimari ve şehre, doğaya zarar vermemek toplumsal sorumluluktur” dedi.


Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi ve Nef markasının kurucusu Erden Timur, ‘klasik patron’ kavramının çok dışında bir isim. Aileden gelen işleri sürdürmekle yetinmedi; foldhome (katlanır ev) gibi daha önce gayrimenkul sektöründe hiç düşünülmemiş bir konsepti de yarattı. Genç yaşta dünya gayrimenkul piyasasının dikkatini çekti. Nef’i “Bizimki patrona kâr vermeyen bir şirket” diyerek özetliyor. Çevreye duyarlılığı hayran bırakan Erden Timur zor sorulara kolay cevaplar verdi.


ŞEHRİ 3 KEZ YIKTIK YAPTIK


2015 sizin için...