17 / 07 / 2024

Erdoğan asansör kazasında ölen işçilerin ailelerini aradı mı

Erdoğan asansör kazasında ölen işçilerin ailelerini aradı mı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini telefonla arayarak taziyelerini iletti. Erdoğan, elim iş kazasının Türkiye'yi üzüntüye boğduğuna işaret ederek olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çifte zam müjdesi! Temmuz ayını işaret etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il ziyaretleri kapsamında, Malatya'da halka hitap ederken, emekli zammı, memur zammı ve bayram ikramiyesi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Asker celpleri ertelendi, üniversiteler tatil edildi! İşte Erdoğan’ın açıkladığı yeni kararlar!

Kahramanmaraş merkezli afetin ardından depremin vurduğu illerde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da çok önemli açıklamalarda bulundu, yeni alınan kararları duyurdu.

Erdoğan'dan açıkladı! İşte TOGG fiyatları ve satış tarihi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOGG hakkında açıklamaları sonrasında TOGG fiyatları ve satışa çıkacağı tarih gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Blokzincir İstanbul' programında  gençlere kripto paralarla ilgili kritik bir uyarılarda bulundu. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aylardır açıklanması beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları açıkladı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısında Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesine dair detayları verdi. İşte o detaylar!

Erdoğan asansör kazasında ölen işçilerin ailelerini aradı mı Haberi

Erdoğan asansör kazasında ölen işçilerin ailelerini aradı mı

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan bu akşam Çankaya Köşkü'nden ayrılmadan önce hayatını kaybeden işçilerin ailelerini telefonla aradı.


Görüşmelerde, faciadan derin üzüntü duyduğunu ve olayla ilgili yetkililerden bilgi aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailelere, Allah'tan sabır ve metanet, kazada hayatlarını kaybedenlere de rahmet dileğinde bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, elim iş kazasının tüm Türkiye'yi üzüntüye boğduğuna işaret ederek olaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatılmış olduğuna dikkati çekti.


Erdoğan, kazada hayatını kaybedenlerden Hıdır Ali Genç'in babası Mustafa Genç, Vahdet Biçer'in kardeşi Hüseyin Biçer, Cengiz Bilgi'nin kardeşi İbrahim Bilgi, Menderes Meşe'nin kardeşi Rasim Meşe, Cengiz Tatoğlu'nun kuzeni Ahmet Tatoğlu, Bilal Bal'ın kardeşi Emre Bal, Tahir' Kara'nın Ferdi Kara ve Murat Usta'nın babası Dursun Usta'yı arayarak taziye dileğinde bulundu. 


İsmail Sarıtaş'ın ailesine ise ulaşılamadığı...