09 / 05 / 2024

Erdoğan Biçer

Erdoğan Biçer

Sancaktepe Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Biçer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2014 tarihinde Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Riskli yapı stoku yüksek şehirlerde depreme karşı çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yaptığı son dakika açıklamasında afet bölgesindeki konut teslimlerine ve diğer riskli illere değindi. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı…100 bin lira ödeniyor!

Ak Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili vatandaşlara 100’er bin lira ödeme yapılacağını duyurarak, ayrıntılar hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyasına konuştu!

ABD'nin önde gelen iş insanlarıyla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye, yenilenebilir enerji alanında yeni yatırım fırsatları sunuyor. Turizm de diğer bir önemli potansiyele sahip sektör" dedi. Erdoğan, Türk ekonomi modelini anlattı.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz maaş zammı çıkışı: 4 bin 400 lira olacak

Milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği maaş zamlarıyla ilgili en kayda değer açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Çalışmanın tamamlandığını açıklayan Erdoğan, detayları millete sesleniş konuşmasında açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Kamu işçilerine ek ödeme verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla işçileri ilgilendiren karar yayımlandı. Böylece işçiler merakla bekledikleri ek ödemelerine kavuşuyor. İşçilere ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz tarihinde verilirken, diğer yarısı ise 17 Aralık tarihinde hesaplara geçmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul benim çılgın projem!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul’u yapacaklarını belirterek “Bu projeyi biz Karadeniz’i Marmara’ya bağlamak suretiyle hayata geçireceğiz. Dünya bu projeyi de hayran hayran gelip yerinde izleyecek, diğer projelerimizi izlediği gibi” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Esnafımıza büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde 500 lira kira desteği ödemesi yapıyoruz. Sadece bu iki program sayesinde esnaflarımıza 5 milyar liranın üzerinde bir nakdi destek veriyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gıda fiyatlarındaki artışla ilgili uyardı!

Gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek, "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa kira desteği açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, esnafa doğrudan esnaf desteği ve kira desteği ödemeleri kapsamında, 3 ay süreyle aylık 1000 TL esnaf desteği; büyükşehirlerde 750, diğer illerde 500 TL kira desteği ödemesi yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Erdoğan Biçer Haberi

Erdoğan Biçer
Sancaktepe Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Biçer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Sancaktepe Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...