17 / 05 / 2024

Erdoğan Gölbaşı konuşması

Erdoğan Gölbaşı konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları açıklaması: Yakında teslimlere başlıyoruz!

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan inşası tamamlanan deprem konutlarının yakın zamanda teslim edileceğini söyledi.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Memurlar dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Bakan Bilgin de 3600 ek gösterge ile ilgili konuştu. Peki 3600 ek gösterge nedir, kimler faydalanabilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman’da konuştu, çiftçiye müjdeli haber verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı konuşmada, sarmalı kıyılmış tütündeki yüzde 55 olan ÖTV’nin yarı yarıya indirileceğini, böylece üreticinin şirketlere göre ürünlerini pazarlama imkânı bulabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika faiz ve enflasyon mesajı: Böyle devam edecek!

SON DAKİKA… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da konuştu ve ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.  Erdoğan, Merkez Bankası’nın faiz kararıyla ilgili "Faizi tek haneye indirdik, bundan sonra böyle devam edecek, merak etmeyin enflasyon da inecek" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Gölbaşı konuşması Haberi

Erdoğan Gölbaşı konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Gölbaşı ilçesinde kıldı. Eski Belediye Meydanı'nda Gölbaşılılara seslenmeden önce cuma namazı için Fatih Camisi'ne gelişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından vatandaşları selamlayarak camiden ayrıldı. Vatandaşların alkışları eşliğinde otobüse binen Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracın kapısından çocuklara satranç takımı dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gölbaşı Belediye Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Belediye çalışmaları hakkında Başkan Fatih Duruay'dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gölbaşılılarla bir araya geleceği Eski Belediye Meydanı'na gitti. Meydanda Gölbaşı halkıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıldır Ankara'da yaşadığını belirterek, artık Ankara'nın fahri değil, asıl hemşehrisi olduğunu söyledi. Erdoğan, "Ne kadar Rizeli ne kadar İstanbulluysam artık o kadar da Ankaralıyım" diye konuştu. Ankara'nın her ilçesinde, caddesinde, mahallesinde çok güzel hatıraları bulunduğunu...