04 / 05 / 2024

Erdoğan inşaat alanlarını ziyaret etti

Erdoğan inşaat alanlarını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. havalimanı inşaat sahasında işçilerle birlikte yapacağı iftar öncesi, 3. köprü ve 3. havalimanı ve körfez köprüsü inşaatlarını havadan inceledi.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye sakinlerine kentsel dönüşüm için çağrıda bulundu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Erdoğan inşaat alanlarını ziyaret etti Haberi

Erdoğan inşaat alanlarını ziyaret etti



Erdoğan, yapımı devam eden 3. Boğaz Köprüsü ve 3. havalimanı inşaatını yaklaşık 1 saat boyunca havadan inceledi.






Harp Akademileri Komutanlığı'ndaki mezuniyet törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan helikopterle ayrıldı.



Erdoğan daha sonra, 3. havalimanında çalışan işçilerle birlikte iftar yapmak üzere 3. havalimanı merkez şantiyesine indi.




Cumhurbaşkanı'nı burada İstanbul Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan...