05 / 07 / 2024

erdoğan konuşması

erdoğan konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona salgınıyla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Erdoğan, “Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır” dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul'da hedefimiz yılda 350 bin konut inşa etmek...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümün önemini kaydederek, "Türkiye için tartışmasız bir beka meselesidir. Hepsinden önemlisi bu, siyaset, siyasi partiler üstü bir konudur" diye konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları ve haberin detayları...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman’da konuştu, çiftçiye müjdeli haber verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı konuşmada, sarmalı kıyılmış tütündeki yüzde 55 olan ÖTV’nin yarı yarıya indirileceğini, böylece üreticinin şirketlere göre ürünlerini pazarlama imkânı bulabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz maaş zammı çıkışı: 4 bin 400 lira olacak

Milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği maaş zamlarıyla ilgili en kayda değer açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Çalışmanın tamamlandığını açıklayan Erdoğan, detayları millete sesleniş konuşmasında açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Temmuz'da Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz!

Millete Sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz."diye konuştu.

İlk etapta 6 milyon 700 bin konut dönüştürülecek!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Okullardan Yarınlara" programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında 'kentsel dönüşüm' çağrısı yaptı.

Trump'tan  Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifinde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem gibi hayati meseleler siyaset üstüdür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem gibi hayati meselelerin siyaset üstü olduğuna ve bu şekilde konuşulması, tartışılması, çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Aksi yöndeki her tavır ve beyan, hiç kimseye, ülkemize zarar vermekten başka fayda sağlamayacaktır." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

erdoğan konuşması Haberi

erdoğan konuşması

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı öncesinde açıklama yaptı.

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şunlar:

EKONOMİK SONUÇLARI OLACAK

Bugüne kadar sağlık tedbirlerini peyderpey hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin, pek çok boyutu yanında ciddi ekonomik boyutları da ortaya çıkacaktır. Türkiye olarak hem bu hastalığın salgın haline dönüşmesine engelleme, hem de ekonomiyi canlı tutma mecburiyetimiz var. ülkemizin ağustos 2018 yılında yaşadığımız kur-faiz-enflasyon saldırısının etkilerinden yeni yeni kurtulmaya, işlerin tekrar yoluna gitmeye başladığı bir dönemde ipin ucunu asla bırakamayız.

ÖZEL SEKTÖRE GÖREV DÜŞÜYOR

Kovid19 ile mücadele ederken tüm ekonominin çarklarının dönmesini sağlamak elbette kolay değildir. bunun için özel sektörümüzün de yerine getirmesi gereken sorumlulukları...