18 / 05 / 2024

Erdoğan Toprak Kripto para açıklaması

Erdoğan Toprak Kripto para açıklaması

Thodex’in sahibinin 2 milyar dolarlık vurgununun ardından kripto para piyasalarındaki son durum tartışmaları devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, konuya ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik uyarı! Kripto para kumarlarına yönelmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Blokzincir İstanbul' programında  gençlere kripto paralarla ilgili kritik bir uyarılarda bulundu. 

2022 buğday taban fiyatı kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! 6 Haziran 2022 buğday fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2022 buğday taban fiyatını açıkladı ve milyonlarca çiftçi beklediği haberi aldı. Peki 2022 buğday taban fiyatı kaç lira oldu? 6 Haziran 2022 buğday ve arpa TMO, Edirne Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası fiyat listesi...

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı rakamlara göre, Toprak Mahsulleri Ofisi ekmeklik buğdaya ton başına 7 bin 50 lira, arpaya ton başına 5 bin 500 TL alım, 500 TL prim bedeli olmak üzere 6 bin TL ödeme yapacak.

Erdoğan 'Sıcak bakmıyorum' demişti! Kripto para düzenlemesi şekillenmeye başladı! İşte detaylar

Erdoğan'ın yardımcısı Fuat Oktay'ın önerliğinde tertip edilen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Kripto paraya yasal düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kripto paraları değerlendirdi. MYK'da kripto paralar da gündemdeyken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın önümüzdeki günlerde kripto para temsilcileriyle bir görüşme daha yapacağı öğrenildi..

Erdoğan'ın kripto para açıklamasına Rusya'dan yorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kripto paralara yönelik yaptığı açıklama Rus basınında büyük yankı uyandırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kripto para açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Mersin'de yaptığı ziyaret sonrası kripto paralara yönelik açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Toprak'tan Maliyeden yollanan kira geliri mektubuna tepki!

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bakanlığın kira geliri elde ettiğini öngördüğü mükelleflere yolladığı mektuplara tepki gösterdi.

Erdoğan Toprak: Kripto para vurgunları ekonomik depremin habercisi!

Thodex’in sahibinin 2 milyar dolarlık vurgununun ardından kripto para piyasalarındaki son durum tartışmaları devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, konuya ilişkin konuştu.

Erdoğan Toprak'tan Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçin!

6.9’luk depremin ardından Seferihisar’da yaşanan mini tsunaminin sebep felakete dikkat çeken CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “İktidar 16 milyon İstanbullunun kaygısına saygı duymalı” dedi.

Erdoğan Toprak: 2021 bütçesi faiz ve müteahhit ödemelerine ayrıldı!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Bütçe teklifi, faiz, borç, maaş ve müteahhitlere ödeme yapmanın ötesinde bir özelliği olmayan içi boş bir metindir" diye konuştu. 

Erdoğan Toprak: İmar affı, felaketlere zemin hazırlar!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

Erdoğan Toprak Kripto para açıklaması Haberi

Erdoğan Toprak Kripto para açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, kripto para piyasasında gündeme bomba gibi düşen vurgunların milyonlarca kişiyi mağdur edecek bir ekonomik depremin habercisi olduğuna dikkat çekti. Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; Toprak, “Merkez Bankası Başkanı, ABD ve Avrupa'ya çok ciddi bir kripto para trafiği olduğunu ifade ediyor. Her vurgunda yer alan aktörlerin iktidardan güç devşirme pozlarının ortaya çıkması tesadüf müdür” açıklamasında bulundu. 

YOLLARI KESİŞİYOR

Toprak, kripto para piyasalarına ve vurgunlara ilişkin konuştu. Toprak, şunları kaydetti:

“Son bir haftada Thodex,  VeBitcoin, GoldexCoin gibi kripto para alım-satım platformlarında yaşanan gelişmeler, sahiplerinin şirketlerin kapılarına kilit vurup ortadan kaybolması bir finansal felaketin işaretidir. Thodex CEO'sunun kaçışı ile tetiklenen süreç, sayıları 40'ı bulan benzeri kripto para borsaları üzerinden büyük bir mali depremin yaklaştığını göstermektedir.”