02 / 05 / 2024

Ereğli Kent Bilgi Sistemi

Ereğli Kent Bilgi Sistemi

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Ereğli Belediyesi'nin kent çalışmaları devam ediyor!

Ereğli Belediyesi kentin modern bir görünüme kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konya Ereğli Şehir Konağı 8 Mart'ta açılacak!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde resmi açılışı yapılacak olan Ereğli Şehir Konağı’nı ve KOMEK ’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Ereğli Kent Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

Ereğli sosyal alan projesi incelendi!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Ereğli Gülüç'te imar revizyonu sorunu çözüldü!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç'te imar revizyonu sorununu çözüldü. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş"Gülüç'te en büyük sorunlarımızdan biri İmar Revizyonu idi. İmar Revizyonu'nu bitirdik ve Gülüç'e yeni bir imar getirdik" dedi.

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Ereğli Kent Bilgi Sistemi Haberi

Ereğli Kent Bilgi Sistemi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesinin ilçenin geleceğini şekillendirecek en önemli projelerinden biri olan Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. 


Çalışmalar hakkında bilgi veren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Türkiye’de pek çok ilin Kent Bilgi Sistemi’ne geçtiğini belirterek, "Belediyemizi ‘ilgiyle, bilgiyle, teknolojiyle yöneteceğiz’ sözümüz doğrultusunda ’e-belediyecilik’ hizmetimiz ile hayatlarını kolaylaştırdığımız vatandaşlarımıza Bilgi İşlem Müdürlüğümüz bünyesinde başlattığımız Kent Bilgi Sistemi Projemiz ile çok daha verimli ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Geniş ekip ağımızla Ereğli’de 37 mahallemiz ve 50 köyümüze giderek hemşehrilerimizin beyanına göre bu sistemi kurduk. Halkın yararına ne olursa biz onu yapmak için yola çıktık. Bu uygulama ile de vatandaşlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel durumunu tespit ettik. Bu uygulamayla ihtiyaçları vatandaşlarımızın beyanına göre belirleyip gerekli çalışmalarımızı yaptık. Bu sistemi Büyükşehir Belediyemizin...