29 / 04 / 2024

Ergüntan İnşaat adres

Ergüntan İnşaat adres

Ergüntan İnşaat Anonim Şirketi, Nihal Ergüntan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Kaşgarlı Mahmut Sokak'ta kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 14 ay vade fırsatıyla!

Ergünkent İnşaat tarafından yükselen Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 10,12 ve 14 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı projede lüks mimari dikkat çekiyor.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Doğuşkent Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor!

Ergünkent İnşaat ve Yıldırım Belediyesi, Mollaarap'ta 9 bin haneyi kapsayan kentsel dönüşüm için adım atıldı. Bu kapsamda uzlaşma sürecinin 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

ERG İnşaat'ın acı günü! Sani Müfit Ergilgin vefat etti!

ERG İnşaat Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vural Erbilgin'in babası Sani Müfit Ergilgin vefat etti. ERG İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Ergünkent İnşaat, projeleriyle Bursa'yı büyütüyor!

Bursa Olay Gazetesi yazarı Feridun Eyüpoğlu Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Demirel'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj...

Ergüntan İnşaat adres Haberi

Ergüntan İnşaat adres

Ergüntan İnşaat Anonim Şirketi, Nihal Ergüntan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Ergüntan İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat İle İlgili Olarak; 1. Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, ambar, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, turistik tesisler inşa etmek, tatil köyü ve siteler kurmak ve işletmek, altyapı inşaatları, konusu ile ilgili, devletin ve sektörlerinin veya özel sektörlerin her türlü kamuya ait inşaat ihalelerine katılmak, taahhüt etmek ve bu konularda her türlü etüt, plan ve proje yapmak, teknik müşavirlik, şantiye şefliği, TUS ve kontrollük hizmetleri yapmak her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk hizmetleri, 2. Her...