06 / 05 / 2024

Erhan Şengel

Erhan Şengel

Summa İnşaat, Venezüella'da 1480 konutu tamamlamak üzere bunun dışında 880 konutluk başlayacakları yeni projeleride konutların bitmesini bekliyor

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.

Bakan Özhaseki'den muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Dertleri engel olmak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin ‘rantsal dönüşüme karşıyız’ ifadelerine tepki gösterdi ve kentsel dönüşüme engel olmak istediklerini belirtti. 

Erhan Usta'dan flaş öneri: Rant vergisi mutlaka çıkarılmalı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Meclis'te yaptığı açıklamasında önemli bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Erhan Usta'nın o açıklaması...

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çengel tarafından kuruldu.

Erhan B2b Partner Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Erhan B2b Partner Yapı Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Açış tarafından kuruldu.

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Erhan Peker vefat etti!

İNTES 21. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Peker vefat etti.

Erhan Şengel Haberi

Erhan Şengel



Türk müteahhitleri Rusya, Türkmenistan, Irak, Kazakistan, ve Suudi Arabistan'da aktif iş yapıyorlar bu ülkelerden 6. sırada ise Venezüella geliyor.



Summa İnşaat Venezüella'ya gidiyor. Reklamcı Erhan Şengel'in inşaat sektörüyle bağı olmamasına rağmen mütercim tercüman yeğeni Mehmet Karaosmanoğlu vasıtasıyla Venezüella Başkonsolosu Jose Gregorio Bracho Reyes ile tanışıyor. Rayes, Şengel'in Dışişleri Bakanı Nicholas Madura ile tanıştırmak istiyor. Dışişleri Bakanı Madura, iş aleminin ikili ilişkilerini geliştirmek üzere faaliyette olan örgüt DEİK'te konuşma yapıyor:


2 milyon konut açığımız var, Türklerin inşaat sektöründeki başarısını biliyoruz, gelin bize konut yapın!



Bu toplantı sonrasında baskan, Erhan Şengel'e inşaat firmalarıyla kendisini tanıştırmasını ve ortaklık kurmak istediğini söylerken Şengel reklamcı olmadığını fakat yardımcı olabileceğini açıklıyor. Summa İnşaat'ın Başkanı Mete Bora'yı arayan Şengel, telefonda Mete Bora'nın çocukları Selim ve Fatih Bey ile görüşüyor...