04 / 05 / 2024

Erkan Petekkaya böbrek ameliyatı

Erkan Petekkaya böbrek ameliyatı

Başrolünü Nurgül Yeşilçay'la oynadığı Paramparça dizisi Pazartesi günü reytinglere damgasını vuran Erkan Petekkaya, geçen hafta geçirdiği böbrek ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Merkez Bankası Başkanı Erkan: 'Böyle bir faizle dövize geçmek matematiksel olarak saçma!' dedi ortalık birbirine girdi

Merkez Bankası Başkanı Erkan, Kur korumalıda vadesi dolanların bir kısmının dövize yöneldiğini belirterek '' Böyle bir faizle dövize geçmesi matematiksel olarak saçma." ifadesini kullanması ilevatandaşlardan yorumlar gelmeye başladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan: Büyükşehirlerde kira artışları yavaşlıyor!

Son günlerde kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar sık sık gündem oluyor. Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan, kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerini paylaştı... 

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BMW 6 serisi fiyatları kaç lira? BMW 630i Gran Turismo ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BMW 6 serisi en çok araştırılan arabalar arasında yer alıyor. BMW 6 serisi, yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımıyla ön plana çıkıyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları kaç lira? BMW 630i Gran Turismo ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Eczaneye ilaç almaya giden vatandaşlar dikkat! Eczacılar ilaçta korkunç senaryoyu açıkladı: 1000 TL fark çıkabilir

Türk Eczacıları Birliği tarafından yapılan açıklamada, bazı ilaç firmalarının ilaç alımında gerekli ıskontoları yapmadığı ve bu durumun da ilaç temininde sorun çıkardığı belirtildi. Özellikle böbrek yetmezliği ilaçlarında farkın 1000 TL'ye çıkabileceğinin altı çizildi.

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Büyükçekmece'de can ve mal güvenliği riski taşıyan minare kaldırıldı!

Büyükçekmece’deki Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çatısına yapılan 9 metrelik minare kaldırıldı.

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Erkan Petekkaya böbrek ameliyatı Haberi

Erkan Petekkaya böbrek ameliyatı

1,5 aydır yaşadığı şiddetli ağrıların son bulduğunu anlatan Erkan Petekkaya, en büyük hayalinin ise evsizlere ve ihtiyacı olanlara hizmet verecek bir gökdelen yaptırmak olduğunu söyledi. Çağrıldığı ödül törenlerine özellikle adına yardım yapılma sözü alarak katılan Petekkaya, geçen aylarda öğrencilere burs imkanı verilmesini...