18 / 05 / 2024

erken rezervasyon kar

erken rezervasyon kar

Tatil için erken rezervasyon yaptıranlar kazandı. Yaklaşık 580 bin kişi erken rezervasyonla 600 TL kar etti...

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Bu şartı karşılayanlara erken emeklilik fırsatı! Emeklilik yaşı 2 ile 6 yıl geri çekiliyor!

Erken emekli olmak isteyenler şartları ve son dakika gelişmelerini merakla sorguluyor. İşte erken emeklilik fırsatına ilişkin tüm merak edilenler... 

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Ne altın, ne dolar, elinde euro olan köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki.. Görenlerin ağzı 1 karış açık kaldı

Euro, ABD enflasyonun gerilemesi ile yükselişe geçerken, Temmuz ayı seviyelerine ulaştı. Ne altın ne dolar, elinde euro olan köşeyi döndü! Euro öyle bir yükseldi ki, görenlerin ağzı 1 karış açık kaldı. Son dakika euro kuru...

Doların gücü altını yendi! Elinde dolar olanlar yine kazandı! Dolar için rekor rakam geldi!

Altın fiyatları, Fed'in enflasyonu dizginlemek için çizeceği faiz politikasına yönelik fiyatlamaların etkisi ile yeni haftaya düşüşle başladı. Dolar yükselişe geçerken dolar karşısında yenilen altın değer kaybetti. Dolar yatırımcıları yine kazanırken rekor dolar yorumu geldi.

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Erken rezervasyon döneminde en çok Kaş tercih ediliyor!

Erken rezervasyon döneminde villa tatili için en çok tercih edilen yurtiçi lokasyon ise Antalya - Kaş oldu.

Villa kiralamalarında en çok Kaş tercih ediliyor!

Villa kiralama yapan Villa Burada erken rezervasyon verilerini inceleyerek, merak edilen bir rapor hazırladı. Rapora göre yurt içi lokasyonlarda en çok Kaş tercih edilirken Fethiye ve Bodrum onu izledi.

erken rezervasyon kar Haberi

erken rezervasyon kar
Kasım 2012'de başlayıp 3 Haziran'da sona eren erken rezervasyon dönemi ile rezervasyon yaptıranlar kazandı. Türkiye'de erken rezervasyon yaptıran 580 bin kişi yaklaşık 600 TL kar elde...