06 / 05 / 2024

Erken rezervasyon nasıl etkilendi

Erken rezervasyon nasıl etkilendi

JOLLY Tur, yeni genel müdürlük binasını Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Başkan Yardımcısı Mert Vardar'ın katıldığı toplantıyla tanıttı.

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

Engelli çocuğu olanlar dikkat! Engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Engelli çocuğu olan anneler nasıl erken emekli olabileceklerini merak ediyor. Engelli çocuk annelerinin emeklilik yaşı öne çekiliyor. Peki engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Emeklilik yaşının çocuk sayısına göre düşürülmesi ve esnafın emekliliği için gerekli prim sayısının 7200 güne indirilmesi gündemde. Peki kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Emeklilikte son dakika! 3600 günle nasıl emekli olunur? EYT'de geciken maaşlar için faiz ödenecek mi? Aman dikkat! 

Emekli maaşlarına yapılacak zam öncesinde, erken emekli olmanın yolları ve emeklilik tarihi hesaplama gibi konular sık sık gündeme geliyor. Peki 3600 günle nasıl emekli olunur? EYT'de geciken maaşlar için faiz ödenecek mi? İşte o merak edilen soruların yanıtları...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler şimdi kontrol edin! Tek tek açıklandı! 

SSK ve Bağ-Kur'da prim eşitlemesi gündeme geldi. Peki SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı?

En erken nasıl emekli olabilirim?

Emeklilik, çalışan pek çok kişinin hayalidir. Peki erken emekli olunabilir nasıl olunur? İşte erken emekliliğe dair merak edilen detaylar!

Erken emeklilik şartları nelerdir? Erken emekli nasıl olunur? Erken emeklilik formülleri nelerdir?

Erken emeklilik, Türkiye’de çalışan büyük bir kesimin hayal kurduğu bir konudur. Erken emeklilik gerçekten bir hayal mi? Erken emekli nasıl olunur? İşte detaylar!

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Emekli olmak isteyenlere fırsat! Erken emekli nasıl olunur? İşte erken emeklilik şartları...

Yasalara göre emeklilik için sene, prim ve yaş koşulu aranıyor. Fakat, doğum, sağlık, askerlik gibi bazı haller çalışanlara erken emekli olma imkanı tanıyabiliyor. Peki erken emeklilik şartları neler? Erken emekli nasıl olunur? İşte milyonların merak ettiği o soruların yanıtları...

TOKİ'nin indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyasına başladı. Peki TOKİ'nin indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

Erken seçim Kanal İstanbul'u nasıl etkileyecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tarihini açıkladı. Seçimler 24 Haziran'da yapılacak. Peki mega projeler erken seçimden nasıl etkilenecek?

Erken rezervasyon nasıl etkilendi Haberi

Erken rezervasyon nasıl etkilendi

Jolly Tur, iç turizmde yaz ayları için yapılan erken rezervasyonda yüzde 48, kış ayları için yapılan rezervasyonda ise yüzde 40'ın üzerinde talep artışına ulaştı. Yurtdışı turlarda yüzde 60, Cruise turlarında yüzde 45, Kıbrıs turlarında yüzde 30'luk büyüme hacmini yakalayan JollyTur, yüzde 25'lik yükseliş gösterdiği kültür turlarında ise Doğu Anadolu'nun 3 gizemini ortaya çıkacak yeni destinasyonuyla dikkat çekti. Jolly Tur Genel Müdür Figen Erkan, yeni binalarında eğitim ve sosyal alanlara önem verdiklerini...