07 / 05 / 2024

Erman Ilıcak rusya açıklaması

Erman Ilıcak rusya açıklaması

Moskova’yla uçak krizinin etkileri artarak sürerken; bu ülkede en çok yatırım yapan gruplardan Rönesans Rusya’daki ortak yatırım anlaşmalarına, Anadolu Efes İngilizlere, Yandex Ali Baba’ya güveniyor.

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Erman Kendibaşına hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kendinbaşına hangi görevlerde bulundu? Hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Nereden mezun oldu? İşte Erman Kendibaşına ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Rusya, Türk Lirası’na sıcak bakıyor, petrol ve doğal gaz gelirleriyle TL mi alacak?

Rusya Merkez Bankası, Ulusal Refah Fonundaki ilave gelirlerle ABD doları ve avro ile alım satım yaptırımları nedeniyle yapamadığı işlemler için TL’yi devreye sokmayı düşünüyor. Banka, rezervlerde değerlendirmek için Türk Lirası, yuan ve rupi satın almaya yönelik değerlendirme yaptıklarını açıkladı.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Rusya-Ukrayna krizi kripto paralara nasıl yansıdı? Uzmanlardan Rusya için çarpıcı kripto uyarısı!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan sıcak temastan sonra Rusya'ya SWIFT yaptırımı uygulandı. SWIFT yaptırımının ardından kripto para piyasasına yönelen Rusların ne yapacağı merakla takip ediliyor.

Rusya Maliye Bakanlığı kripto paraların yasaklanmasına destek vermiyor!

Rusya Maliye Bakanlığı Mali Politikalar Müdürü İvan Çebeskov, ülkede kripto paraların yasaklanmasına detek vermediklerine dikkat çekerek “Kripto paraların yasaklanması değil, regüle edilmeleri gerekiyor.” diye konuştu. 

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Erman Ilıcak rusya açıklaması Haberi

Erman Ilıcak rusya açıklaması

Moskova’yla uçak krizinin etkileri artarak sürerken; bu ülkede en çok yatırım yapan gruplardan Rönesans Rusya’daki ortak yatırım anlaşmalarına, Anadolu Efes İngilizlere, Yandex Ali Baba’ya güveniyor.


Bu grupların başkanlarından hasar raporu almaya çalışıyorum.

Rusya’nın en büyük müteahhitlik şirketi Rönesans’ın patronu Erman Ilıcak’tan başlayalım...


Bu yılın ilk 9 aylık döneminde Rusya’da, 2.3 milyar dolar değerinde 8 proje üstlenen Türk müteahhitleri arasında yer alan Ilıcak, 2014’ün Aralık ayında Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) ile imzaladığı, 400 milyon dolarlık “ortak yatırım anlaşması” sayesinde, 5 yılda 3.2 milyar dolarlık inşaat projesi gerçekleştireceklerini açıklamıştı. 2015 yılındaki sözleşme tutarı 1 milyar dolar olan Rönesans Endüstri Tesisleri, GAMA’yla birlikte Rusya’nın kutup bölgesinde, sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) tesisi de kuruyor.


Ilıcak’a “Rusya” dediğimde “İlgilenmiyorum” yanıtını veriyor. Putin- Erdoğan “düellosu” söz konusu olunca, bana...