27 / 04 / 2024

Erman Yerdelen TÜVTÜRK

Erman Yerdelen TÜVTÜRK

Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyesi Erman Yerdelen kimdir? Erman Yerdelen bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erman Yerdelen, ne zamandan beri Doğuş Holding Yönetiminde yer alıyor?

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayene ücretleri cep yakıyor...

Periyodik olarak yapılan araç muayenesinde yetkili tek kuruluş olan ve ücretlerdeki yükseliş nedeni ile sıklıkla eleştirilerin odağında yer alan TÜVTÜRK’te muayene ücretinin özelleştirmeden sonra yükseldiği açıklandı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

TÜVTÜRK açıkladı, mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine zam yapılacağı hakkındaki haberler doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Buna göre mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Araç muayenesinde asla yapılmaması gereken hata: TÜVTÜRK'ten önemli uyarı geldi!

TÜVTÜRK, Ulaştırma Bakanlığı ile iş birliği içerisinde, araç sahiplerine daha verimli ve hızlı bir muayene deneyimi sunmak adına yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Araç muayene sürecinde bu hataya asla düşmemeniz gerekiyor.

Araç muayenesinde yeni dönem: Egzoz gazı emisyon testi şart mı?

TÜVTÜRK, araç muayene sürecinde yaşanan aksaklıkları en aza indirmek adına yeni yönetmelikler getirdi. Sorunsuz bir araç muayenesi deneyimi için mutlaka egzoz gazı emisyon testinizi yaptırmalısınız. Bu testi ya sabit olan ölçüm merkezlerinde ya da yetkili mobil istasyonlarda gerçekleştirebilirsiniz.

TÜVTÜRK muayene dönemi başlıyor: Hangi araçlar hangi istasyonlarda?

Her gün milyonlarca araç, teknik ve yasal uygunluklarını değerlendirmek amacıyla muayeneye tabi  tutulmaktadır.  TÜVTÜRK, resmisitesi üzerinden yaptığı duyuru ile tam 25 milyon araç sahibini yakından ilgilendiren önemli bilgileri paylaşmıştır. Yeni dönem muayene açıklaması detayları...

TÜVTÜRK, araç muayeneleri için yeni dönemi duyurdu! Arık bunlara bakılmayacak!

Türkiye'de zorunlu araç muayenelerini yapan TÜVTÜRK, araç muayenelerinde yeni dönemi resmen duyurdu. Araç muayene yapılırken artık bazı kontroller yapılmayacak. İşte araç muayenesinden çıkarılan kontroller...

Bu kişiler araç muayenesi yaptıramayacak: Otomobil sahipleri dikkat!

Araç sahiplerinin belirli aralıklar ile muayene işlemlerini yaptırması zorunlu tutuluyor. Araç muayenesine gidecek vatandaşlar için ise TÜVTÜRK son dakika duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Araç sahipleri acilen baksın! Bakanlık resmi açıklama yaptı, e-rapor dönemi başlıyor!

Araç muayenelerinde dijital devrim! TÜVTÜRK'ün yeni projesiyle muayene raporları artık kısa mesaj, e-posta ve e-Devlet üzerinden erişilebilir hale geliyor. İşte ayrıntılar...

Arabası olanlar dikkat: TÜVTÜRK muayene sisteminde değişiklik yaptı! Bu tarihe kadar yaptırın

Milyonlarca araç sahibi belli aralıklarla araçlarını muayene ettirmek zorunda. Fakat TÜVTÜRK muayene sistemi ile ilgili değişiklik yaptı. İşte merak edilen detayın ayrıntıları…

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Ehliyeti olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Çok acilen bakın, SMS gönderilecek!

Türkiye'deki sürücüler için önemli bir gelişme yaşanıyor: artık araç muayene raporları SMS yoluyla gönderilecek. TÜVTÜRK tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, A, B, C veya D sınıfı ehliyeti olan araç sahipleri, muayene sonrası raporlarını fiziksel olarak saklamak zorunda kalmadan erişebilecekler

Erman Yerdelen TÜVTÜRK Haberi

Erman Yerdelen TÜVTÜRK

Erman Yerdelen kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu'nda yer alan; Doğuş Yayın Grubu'nda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan 1938 doğumlu Yerdelen, Işık Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Yüksek Öğrenimine Almanya'da devam etmiştir, 1966 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Yüksek Okulu "İktisadi İşletmecilik" bölümünden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi'nde "Master" derecesini almıştır.


İş hayatına 1968 yılında TATKO T.A.Ş.'de başlamış, 1997 yılında TATKO T.A.Ş.'den ayrılarak, kurucu Ortaklarından olduğu TATMAK A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 1953'de kurulan aile şirketi KARYER ve TATMAK'ta hem ortak, hem "Başkan" olarak görevine devam etmektedir. 


1992 Ocak ayı ile 1996 Nisan ayı arasında Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.1996 yılı sonunda "NTV" Televizyonu'nun kuruluşunda ilk günden başlayarak görev almıştır. 


Halen Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyeliğini de sürdürmektedir....