29 / 04 / 2024

Ermenistan gence

Ermenistan gence

Azerbaycan, Ermenistan'ın füze saldırısı düzenlediği Gence'de 13 sivilin öldüğünü ve 40 kişinin yaralandığını açıkladı.

Üniversite öğrencilerine müjde! 10 ay boyunca aylık 750 lira destek verilecek!

Ümraniye Belediyesi, üniversite eğitimi alan ve ikametgahı ilçede bulunan 593 gence aylık 750 TL eğitim desteği vereceğini açıkladı.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

500 bin gence istihdam müjdesi! Hem geleceğin meslekleri öğretilecek hem de maaş verilecek!

Tam 500 bin gece iş kapısı açan işbaşı eğitimi de içeren aktif iş gücü programları tekrar hız kazandı. İşverenin nitelikli istihdam problemini çözüme kavuşturacak işbaşı eğitim programları, yılda yaklaşık 500 bin gence kapı açıyor. Programa katılım sağlayanlar, meslek öğrenirken günde 482 lira harçl

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

Milyonlarca gence vergisiz telefon fırsatı! Öğrencilere ÖTV'siz, KDV'siz telefon ne zaman satılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar satım alırken vergi muafiyeti sağlayacağını duyurdu. Peki, vergisiz telefon başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 3 bin personel alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal konut projesinin 200 bin kişiye iş imkanı yaratacağını belirterek, 50 bin gence bu şantiyelerde istihdam imkanı yaratılacağını söyledi. 

Milyonlarca gence müjde! Bakan resmen duyurdu, o tarihler uzatıldı! 

Gençlerin 81 şehirdeki Bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan sunan Seyahatsever uygulamasının tarihi uzatıldı. İşte ayrıntılar...

İşsizlere yeni iş kapısı! Aylık 8 bin lira

Birçok sektörde yaşanan personel sıkıntısına son vermek ve binlerce gence iş kapısı açmak isteyen hükümet, yeni bir programı daha devreye soktu. İşte ayrıntılar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yüz binlerce gence iş kapısı açıldı! Aylık 8 bin 294 lira verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kapsamıyla binlerce gence iş kapısı aralandı. Bu proje ile birlikte aylık 8. 294 liraya kadar destek verilecek. İşte detaylar…

PTT'den koşulsuz 33 bin TL'lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

PTT'den gençlere 33 bin TL'lik kredi desteği veriliyor. Destekten 18- 24 yaşında olan kadın, erkek her genc yararlanabiliyor. İşte detaylar...

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

Genç girişimcilere 200 bin Türk lirası destek verilecek. BİGG programı için açılan çağrıda geri sayım başladı. 6 tematik alanda iş fikri olanlar, uygulayıcı kuruluşlara başvuruda bulunabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca gence internet müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlik Buluşmaları' kapsamında milyonlarca gence internet müjdesi verdi...

Almanya'da her gence karşılıksız 280 bin lira!

Almanya'da 18 yaşına girecek olan her gence 20 bin Euro'luk destek verilmesi için düğmeye basıldı. Verilecek paranın kaynağının da veraset vergisi veya servet vergisi ile finanse edilmesi hedefleniyor. 

Ermenistan gence Haberi

Ermenistan gence

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Ermenistan’ın Gence’ye düzenlediği füze saldırısında 40’tan fazla evin yıkıldığını duyurdu. 

T24'te yer alan habere göre; Azerbaycan Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada saldırıda vatandaşların yaşadığı apartmanların da vurulduğu ortaya çıktı. 

Hacıyev, ölen sivillerden ikisinin çocuk olduğunu kaydetti.

Gence'den gelen görüntülerde topçu ateşi sonucunda birçok binanın yıkıldığı görüldü. Gece boyunca arama kurtarma ekiplerince yıkılan binaların altında kalan vatandaşları buluyor.

Başsavcılık, aynı saatlerde Mingeçevir'in de hedef alındığını ancak Azeri hava savunma sistemlerinin bu füzeleri düşürdüğünü tespit etti.

1990'lı yıllardan beri Güney Kafkasya'da yaşanan en büyük çatışmalarda şu ana kadar yüzlerce kişi yaşamını yitirdi.

Dağlık Karabağ bölgesi uluslararası hukuka göre Azerbaycan topraklarına dahil olsa da de-facto olarak etnik Ermeniler tarafından yönetiliyor.

"Elbrus füzeleri kullanıldı"

Diğer taraftan, Ermeni güçlerinin Gence’deki sivilleri “Elbrus” balistik füzeleriyle vurduğu kaydedildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı...