02 / 05 / 2024

Erzincan Üzümlü yurt projesi

Erzincan Üzümlü yurt projesi

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Üzümde 2023’ün ilk hasadı başlarken fiyatı göz korkuttu!

Mersin'in Silifke ilçesinde üzümde yılın ilk hasadı başladı. İç piyasada kilosu 500 TL’den satılan üzümler, yurt dışında 1000 TL’ye alıcı buluyor.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Erzincan Üzümlü yurt projesi Haberi

Erzincan Üzümlü yurt projesi

Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü'ye inşa edilecek kız öğrenci yurdu projesinin son değerlendirmesini yapmak için Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'ya ziyarette bulundu. 


Sarıçiçek öğrenci yurdu ile ilgili "Kız yurdumuz için arsa tahsisi Üzümlü Belediyesi tarafından yapıldı ve projesi tamamlandıktan sonra temeli atılacak. 250 öğrenci kapasiteli yurdumuzu inşallah en kısa zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. Bu yurtla birlikte ilçede yurt sorunu ortadan kalkacak. Bizlere yaptığımız çalışmalarda destek olan Üzümlü Belediyesine teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.


Belediye Başkanı Sazlı ise "İlçemizde bulunan meslek yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yurt ihtiyacını gidermek amacıyla göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalar yapmıştık. Yaklaşık 3 milyon 200 bin TL'ye maal olacak olan bu yurt için çalışmalar en kısa zaman içinde başlayacak. İl Müdürümüz...