17 / 05 / 2024

erzurum et entegre tesisi

erzurum et entegre tesisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: ''Katma değer anlamında kentin ekonomisinde çok etkili olacağına inandığımız et entegre tesisimizin ihalesini yaptık. Yakın bir zamanda inşaatına başlıyoruz''

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Erzurum'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık entegre tesis binası!

Erzurum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Erzurum İli, Aziziye İlçesi, Gezköy Mahallesi'ndeki 4664 Parsel kargir üç adet tek katlı entegre tesis binasını 12 milyon 305 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

ETÜ'ye "Çevre Dostu Bina" sertifikası verildi!

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi binasına "Çevre Dostu Bina" sertifikası verildi...

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Nusret’in Erzurum'daki külliyesi tamamlanıyor!

Dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe’nin, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona yaklaşıldı. 

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Burger King, Amasya Entegre Tesisi'ni Mart'ta açacak!

TAB Gıda; kendi restoran zinciri Burger King’in et ve patatesi için 4 yılda 800 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Grup, Amasya’ya inşa ettiği et entegre tesisini önümüzdeki martta açmaya hazırlanıyor.

erzurum et entegre tesisi Haberi

erzurum et entegre tesisi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Türkiye'nin en modern et entegre tesisinin Erzurum'da kurulacağını belirterek, ''Gelecekte katma değer anlamında kentin ekonomisinde çok etkili olacağına inandığımız et entegre tesisimizin ihalesini yaptık'' dedi. 

     Küçükler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl belediye olarak her yıldan çok daha fazla bir yatırım içerisine girdiklerini belirterek, belediyenin bütçesinin üzerinde bir çalışma yaptıklarını söyledi. 

     Şehrin bir çok noktasında kentsel dönüşüm ve yenileme alanı çalışması yapıldığını anımsatan Küçükler, belediye olarak büyük projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. 

     Bazı projelerin Erzurum için hayati önem taşıdığını vurgulayan Küçükler, şunları kaydetti: 

     ''Bunlardan birisi kent için hayati önem ifade eden, kış turizmi kadar önemli olan hayvancılık meselesidir. Bilindiği üzere Türkiye'de en fazla büyükbaş hayvancılığın yapıldığı şehirdir Erzurum. Biz...