18 / 07 / 2024

erzurum her alanda zenginleşiyor

erzurum her alanda zenginleşiyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

QNB Finansbank müşterileri dikkat! QNB’den tüm müşterilerine acil bildirim gitti!

Her alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye puan kazandıran QNB Finansbank, şimdi de güneş gözlüğü alımlarında 100 TL hediye edeceğini duyurdu. QNB Finansbank, kampanyaya katılımın son tarihinin 30 Haziran olduğunu belirtti.

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatil sektöründe kadar her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Akbank, Axess’lilere özel hazırlanan bir kampanyasını daha duyurdu. Akbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Akbank hesaplara geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Akbank, yeni bir kampanyayla daha müşterilerin karşısına çıktı. Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatıracağını aktardı.

Depremzedelerin yardımına herkes koşuyor! Otomotiv sektörü de seferber oldu

Kahramanmaraş depremi 10 ilde binlerce kişiyi sevdiklerinden ayırdı. Depremin etkisine giren birçok il yaşanan tahribattan dolayı yaşanmaz hale gelirken, tüm Türkiye yardım için seferber oldu. Maddi yardımın dışında ellerindeki imkanları da seferber eden otomotiv markaları, her alanda ihtiyaç sahipl

Sigorta yaptıracaklar dikkat! Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Dikkat!! Hemen her alanda var olan dolandırıcıların yeni adresi sigorta sektörü oldu. Türkiye Sigorta Birliği de, konuyla ilgili çok önemli bir açıklama yaparak, vatandaşlardan dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir atak da oradan! Tüm ailelere bu para verilecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik her alanda yardımlar devam ediyor. Vatandaşlara bir kurum tarafından daha doğal gaz yardımı verilecek.

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Reeder P13 Blue Max Pro tam bir fiyat performans ürünü. Barındırdığı özellikler ve bu özelliklere binaen satıştaki fiyatı karşılaştırıldığında kullanıcıyı her alanda memnun eden bir cihaz. CarrefourSA Kart'a Özel  %22 Tasarruf ettiren imkanı kaçırayın. Peki Reeder P13 Blue Max Pro fiyatı ne kadar?

İstanbulkart sahipleri çok şanslı! Yeni başladı! Paranız karta iade edilecek

İstanbul’da yaşayan vatandaşların her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili yeni bir kampanya başladı. Buna göre İstanbulkart ile Halk Bakkallarda ödeme yapanlara ödemelerinin yüzde 20’si kartlarına iade edilecek.

Faiz düşüşü bankalara yaradı Ne oldu da bankalar 1 ayda yüzde 70 yükseldi? 

Dünya gazetesi yazarlarından Şeref Oğuz bugünkü köşesinde bankalarda yaşanan bahar havasını masaya yatırdı. Her alanda olağandışı fiyat hareketliliklerine dikkat çeken Şeref Oğuz, banka sektörü hisselerinin defter değerlerinin altına gerilediği, yabancıların satışları ile dibi indiği bir ortamda bir

Türkiye’de satılan en ucuz akıllı telefonlar!

Dolar kurundaki dalgalanma, enflasyon ve ülkemizdeki vergiler nedeniyle akıllı telefon fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bir dönemler araba alınan fiyatlara artık akıllı telefonlar satılamaya başladı. Yine de günlük iletişimimizden tutun da finansal işlemlerimize kadar her alanda kullandı

Migros’da tavuk ürünlerinde yüzde 20 indirim! 

Migros marketler sık sık kampanyalarıyla tüketiciyi hesaplı alışverişle buluşturuyor. Meyve sebzeden et ürünlerine, giyimden porselen ürünlerine kadar her alanda kampanya yapan Migros son olarak Tavuk ürünlerinde indirim yaptı.

erzurum her alanda zenginleşiyor Haberi

erzurum her alanda zenginleşiyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi. Başkan Sekmen, kısa adı MAGESDER olan Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. 


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz'un da katıldığı toplantıda konuşma yapan Başkan Sekmen, kurumun çalışmalarını değerlendirerek, "Bize sürekli 'Şehrin doğusuna bakılmıyor, şehrin batısına bakılıyor' deniliyordu. Böyle şey olur mu? Hakikaten şehrin o bahsi geçen yerleri dolaştığımız zaman binalar yıkılmış bir haldeydi. Bunun böyle olmayacağını biz o gün söyledik. Semt garajları Şükrüpaşa'da toplanmış. Esnaf şikâyetçi, o minibüsçüler şikâyetçi, o minibüsleri kullanan halk şikâyetçi. Neden? Çünkü onun esnafı Hınıs Garajı'nda, onun esnafı Tortum Garajı'nda, onun esnafı İspir...