26 / 08 / 2024

Erzurum Ilıca yatırımları

Erzurum Ilıca yatırımları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Erzurum Ilıca yatırımları Haberi

Erzurum Ilıca yatırımları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile teşkilat mensuplarının ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Akdağ, Başkan Orhan'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. İlçede başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, yapılan hizmetler ve planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Orhan, kentsel dönüşümde ciddi mesafe aldıklarına vurgu yaparak, Ilıca'da yapımı devam eden 380 konut, 114 işyeri inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti. Gezköy kentsel dönüşüm alanının yapılaşmaya hazır hale geldiğine işaret eden Başkan Orhan, bu çalışma sezonunda da buraya kazmayı vurmayı amaçladıklarını, Ilıca Yeşil Mahalle'nin...