08 / 05 / 2024

Erzurum Yazpınar kentsel dönüşüm

Erzurum Yazpınar kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, kentsel dönüşüm kapsamında Yakutiye İlçesindeki 4 mahalleye toplamda 3 bin konut inşa edecek. Bu mahaller Mecidiye, Aziziye, Gaziler ve Vehis Efendi olarak belirlendi.

Erzurum Yakutiye'deki kentsel dönüşüm köylere taşındı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde başarıyla yürüttüğü kentsel dönüşümü köy/mahallelere taşıdı. Yazıpınar köy/mahalleden gelen talebi değerlendiren belediye, 17 yapıyı yıkarak, enkazını köy dışına taşıdı.

Erzurum Yazpınar'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde başarıyla yürüttüğü kentsel dönüşümü köy/mahallelere taşıdı. Erzurum Yazpınar'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı.

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Hedef 10 bin yeni konut!

Depreme karşı dirençli şehir hedefiyle Bursa’da adeta bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karapınar kentsel dönüşümünde de 1. etap inşaatını başlattı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm ile 8 yılda 60 bin konut inşa edildi!

Erzurum'da deprem riskine karşı hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla son 8 senede 10 milyon metrekare alanda yaklaşık 60 bin konut yükseldi.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Erzurum Yazpınar kentsel dönüşüm Haberi

Erzurum Yazpınar kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, kış mevsiminde yapılan çalışmalar ve 2015 yılı içersinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kış mevsiminde yapılan en büyük çalışmanın hava kirliliğine yönelik oluşturulan ekiplerin yaptığı denetimler olduğunu belirten Şenocak, denetimlerinin sonucunu aldıklarını ve bu çalışmaların gelecek kış mevsiminde daha da verimli olacağını vurguladı.Şenocak, kentsel dönüşüm çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.


GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞMALAR HAVAYI TEMİZLEDİ


Daha temiz bir hava için kısa vadedeki planlar altında oluşturulan hava kirliliğini önlemeye yönelik denetimler sonucunda son 4 yılın en temiz havasını soluduğumuzu söyleyen Şenocak,“Temiz Hava Eylem Planı ve Mahalli Çevre Kurulu Kararları doğrultusunda İl Müdürlüğümüz ve ilgili kurumlarca bazı belirli çalışmalar yaptık. İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Halk Sağlığı Müdürlüğü, Erzurum büyükşehir Belediyesi, Yakutiye belediyesi, Palandöken Belediyesi ve Aziziye Belediyesince...