03 / 05 / 2024

Erzurumda 5 farklı yere Güneş Enerji Santrali kurulacak

Erzurumda 5 farklı yere Güneş Enerji Santrali kurulacak

M.COŞKUN-MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, Erzurum sanayi arazilerini çantacılardan kurtarmak ve Erzurum’a yatırım yapmak için 5 farklı yere Güneş Enerjisi Santrali(GES) kurmaya hazırlandıklarını duyurdu.

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

2023 DSİ işçi alımı başvuru şartları belli oldu! DSİ, 5 farklı alanda yeni personel alacak: başvurular nasıl yapılacak? 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün yeni bir personel alım ilanı yayımladığı duyuruldu. Genel Müdürlük, bilişim alanında sözleşmeli olarak çalıştıracak 5 farklı kadro için personel alacak. Alınacak personelin maaşının en az 49.748 TL olacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

Devlet Su İşleri 5 farklı alanda personel alımı yapacak! 2023 DSİ iş şartları neler, başvurular ne zaman sona erecek?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, DSİ personel alımı şartları neler oldu? İşte detaylar...

Arçelik 6155 bulaşık makinesinde 2 bin 600 TL'lik indirim fırsatı! 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yoğun, Ekonomi, Optimum, Hızlı ve Mini olmak üzere 5 farklı programı bulunan Arçelik 6155 bulaşık makinesi, sahip olduğu ek fonksiyonlarla hijyenik ve parlak sonuçlar sağlar. Peki, Arçelik 6155 bulaşık makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Hoover HFDN 1L360OW-17 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır?

Hoover Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, geniş iç hacmi ve 5 farklı yıkama fonksiyonu ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

Gratis'ten efsane kampanya! Philips Airfryer XXL Avance Fritöz 6 bin TL indirimle satışta! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer XXL, gelişmiş teknolojisi ve 5 farklı pişirme programı ile bir çok yemeği hiç yağ kullanmadan sıcak havayla pişirir.

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Konuşan Tost Makinesi 3 bin 499 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Led Ekranlı Konuşan Tost Makinesi, 5 farklı programıyla hem tost hemde ızgara çeşitleri yaparak kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatıyor.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Regal 5 Programlı Bulaşık Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! İşte Regal 7 Mart 2023 fiyat listesi

Regal BM 521 Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 5 farklı yıkama programı, enerji türü ve su tüketimindeki verimliliği ile ev hanımlarının tercihi oluyor. 

Gratis'te Philips Airfryer XXL Fritöz 5 bin 500 TL indirimle satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer Fritöz XXL boyutu ve 5 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlar. Böylece Minimum yağ ile maksimum lezzet ortaya çıkar.

Erzurumda 5 farklı yere Güneş Enerji Santrali kurulacak Haberi

Erzurumda 5 farklı yere Güneş Enerji Santrali kurulacak

Son yıllarda yatırım alanında büyük yere sahip olmaya başlayan yenilenebilir enerji kaynağına Erzurum’da da yatırımlar artmaya başladı. Birçok kurumun yatırım alanında da öncülük etmeye başladığı yenilenebilir enerji kaynaklarından Güneş Enerjisi Santrali(GES)’ne Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri de el attı. Toplam 5 MÜSİAD üyesi Erzurum’un 5 farklı noktasına 5 GES yapmak için çalışmaları başlattı.


AMAÇ ERZURUM’UN OLANI ELDE TUTMAK


MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, “Şuanda Erzurum piyasasında ciddi anlamda çantacı dediğimiz uyanıklar var. Özellikle İç Anadolu’dan gelerek sanayi alanındaki arazileri alıp ruhsatını daha pahalı satıyorlar. Şuanda GES için Erzurum’da 140 adet başvuru var. Bunların sadece 3’de 1’i Erzurumlu. Bizde buna önlem almak adına ve Erzurum’a yatırım alanında bir çalışma başlattık. MÜSİAD olarak 5 üyemizle 5 GES yapmak için gerekli çalışmaları başlattık....