15 / 05 / 2024

erzurumda son 5 beşda kaç konut satıldı

erzurumda son 5 beşda kaç konut satıldı

Erzurum'da son 5 ayda ev satışlarında düşüş yaşandı. 7 Haziran seçimlerinin ardından meydana gelen politik belirsizliğin ev satışlarını negatif etkilediği söylendi.

Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla

Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.

Bist Temettü 25 Endeksi’ndeki şirketler son 5 yılda kaç kere temüttü ödedi?

Borsada işlem gören bir şirketin temettü ödemesi yatırımcıların birçoğu için tercih nedeni. Peki Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler son 5 yılda kaç kere temettü ödedi?  

Altın mı, dolar mı, bitcoin mi, borsa mı? 100 bin TL son 5 senede hangi yatırımla kaç para oldu? 

En mantıklı yatırım aracının hangisi olduğu yatırımcılar tarafından sık sık araştırılıyor. 223,3 bin takipçili Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından son 5 senede 100 bin TL'nin hangi yatırımla ne kadar olduğunu tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Borsa İstanbul'da son 5 yılda getirisi yüzde 1000'in üzerinde olan şirketler!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Borsa İstanbul'da son 5 yılda getirisi yüzde 1000'in üzerinde olan şirketleri açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Konutta son 5 yıl bilançosu! Konut fiyatlarında balon var mı? 

Dünya konut fiyatlarında son 4 yıldır rekor kırıyor. Peki, Türkiye'deki konutlarda balon var mı? İşte son 5 yıl konut bilançosu...

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Reyyan Villas 3'te son 5 villa! Yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay vade fırsatı! 

Reyyan Villas 3 projesinde satışta olan son 5 adet villa kaldı. Peki Reyyan Villas 3'te villa fiyatları ne kadar? İşte Reyyan Villas 3 ile ilgili merak edilen detaylar...

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' kampanyasında son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Yarısı Bizden Kampanyası'nda başvuruların bitmesine son 5 gün kaldı.

erzurumda son 5 beşda kaç konut satıldı Haberi

erzurumda son 5 beşda kaç konut satıldı

Erzurum'da son 5 ayda ev satışlarında düşüş yaşandı. 7 Haziran seçimlerinin ardından meydana gelen politik belirsizliğin ev satışlarını negatif etkilediği söylendi.


Erzurum'da son 5 ayda ev satışlarında düşüş yaşandı. 7 Haziran seçimlerinin ardından meydana gelen politik belirsizliğin ev satışlarını negatif etkilediği söylendi. Edinilen bilgiye göre, politik belirsizlik, döviz kurlarındaki ve banka ev üremlerindeki artışın ev satışlarını sekteye uğradı. Erzurum'da senede aşağı yukarı 5 bin ev satışı gerçekleştirilirken, Haziran ayından itibaren ev satışlarında yüzde 60'a yakın bir düşüş yaşandı. Nakit parası olanlar mevduat için ev satın aldı. Banka konut kredisi faiz oranlarının yükselmesi, dolardaki tırmanış ve politik belirsizlik sebebiyle ev ve arsa satışlarında durgunluk yaşandı.


Kredi...