05 / 05 / 2024

esas gayrimenkul yönetici ortağı Kazım Köseoğlu

esas gayrimenkul yönetici ortağı Kazım Köseoğlu

Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu kimdir? Kazım Köseoğlu ne zamandan beri Esas Gayrimenkul'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu...

Konut sitelerinde yabancı yönetici krizi: Davalar artıyor!

Yabancılara yapılan gayrimenkul satışları, konut fiyatlarında artışa neden olurken yeni sorunlarda oluşturdu. Konut sitelerinde yabancı yönetici tartışmaları başladı. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi....

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Alarko GYO 5 milyon dolarlık yönetici sorumluluk sigortası poliçesi imzaladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı toplam sorumluluk limiti 5 milyon dolar olan, 1 yıl süreli yönetici sorumluluk sigortası poliçesi imzaladı...

Doğuş GYO yönetici sorumluluk sigortasını bir yıl uzattı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın süresi dolan Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi'nin süresi bir yıl uzatıldı...

Esas Gayrimenkul kira gelirini 70 milyon Euro'ya taşıyacak!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, "Esas Gayrimenkul olarak 30 milyon Euro'luk kira gelirimiz var. Hedefimiz bunu 70 milyon Euro'ya taşımak" dedi..

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi.

Esas Gayrimenkul'den 300 milyon dolarlık 3 AVM geliyor!

AVM yatırımlarının hızlanacağını dile getiren Esas Gayrimenkul’ün CEO’su Kazım Köseoğlu "2020'ye kadar Türkiye'deki en büyük 2'nci AVM yatırımcısı olmak istiyoruz" dedi. Köseoğlu 300 milyon dolarlık 3 yeni AVM inşa edeceklerinin bilgisini verdi.

Esas Gayrimenkul' yönetiminde yeni isimler!

Esas Gayrimenkul'ün üst düzey yönetiminde iki atama gerçekleşti. Gayrimenkul fırsatlarını yakından takip eden şirketin yeni bağımsız yönetim kurulu üyeleri Alison Rehill Erguven ve Cenk Arson oldu.

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yayınladı.

esas gayrimenkul yönetici ortağı Kazım Köseoğlu Haberi

esas gayrimenkul yönetici ortağı Kazım Köseoğlu

Kazım Köseoğlu kimdir?

Kazım Köseoğlu, 1983 yılı London, İngiltere doğumlu. 2003 yılında İstanbul'da Avusturya Lisesi'nden mezun olan Kazım Köseoğlu, bugün Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı.


Kazım Köseoğlu, 2007 yılı ABD Brown Üniversitesi İşletme Ekonomisi ve Almanya çalışmaları lisans mezunu.


2008 yılında Londra Cass Business School Şehir Üniversitesi'nde Uluslararası Finans yüksek lisans ve Bankacılık derecesini aldı.


Kazım Köseoğlu, 2010 yılına kadar 2007 Avrupa Yatırım Analisti olarak Londra'da F & C Reit Varlık Yönetimi için (bir yıl boyunca çalıştığı ve aynı zamanda okudu) çalıştı.


2010 yılından beri Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Kazım Köseoğlu, Almanca ve İngilizce bilmektedir.


Esas Gayrimenkul

Faaliyetine 2009 yılında ticari gayrimenkul projelerine yatırım yaparak başlayan Esas Gayrimenkul, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında toplam 200 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirmiştir. 


Esas Gayrimenkul,...