03 / 05 / 2024

Esenler baştan başa yenileniyor

Esenler baştan başa yenileniyor

Esenler sınırları içerisinde kalan 8.7 milyon metrekare askeriyeye tahsisli alanın Esenler Belediyesi’ne devredildiğini hatırlatan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Bu alanda yürüteceğimiz proje ile Esenler’in baştan başa yenilenmesini sağlayacağız

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje müjdesi! Resmen başladı!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımlara başladı. 

Renault'tan Megane'a zam! Yeni Renault Megane'nın zamlı fiyatları!

Otomobil fiyatları düşecek diye beklenirken bir zam haberi de Renault'tan geldi. Buna göre, Avrupa'da indirim yapılırken Türkiye'de Renault'tan Megane'a görülmemiş oranda bir zam yapıldığı duyuruldu. Almayı düşünenler o rakamı gözden çıkaracak. 

Ticaret Bakanı Bolat'tan indirim açıklaması: Marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirim bekleniyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından başlatılan büyük indirim kampanyasında marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirimlerin beklendiğini açıkladı.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

Süresiz nafaka kalkıyor mu? Adalet Bakan Yılmaz Tunç'tan kritik açıklama geldi!

Son günlerde süresiz nafakanın kalkması ile konuşulmaya başlandı. Herkesin kafasında soru işareti bırakan süresiz nafakanın kalkıp kalkmaması ile ilgili kritik açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Emeklilik hakkını elde edemeyenler dikkat! Aylık 2.605 TL maaş bağlanacak

Hükümet, emeklilik hakkı elde edemeyen vatandaşlara has yeni bir destek ödemesi olan 65 yaş aylığı hakkında yeni bir ilan yaptı. Bu ödeme, ekonomik güçlüklerle başa çıkmakta güçlük çeken vatandaşlar için yapılan desteklere bir ilave olarak 2.605 TL değerinde maaş bağlanacak. 

Akbank'tan flaş açıklama. İşte promosyon miktarları

Bankalar emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankaları üzerinden alması adına canla başla mücadele etmeye devam ediyor. Bu konuyla ilgili Akbank cephesinden de açıklama geldi.

MABEL'in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs'tan 300'e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL Kurumsal Emlak Zinciri kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir, kendilerine Kıbrıs'tan 300'ü aşkın başvuru geldiğini belirterek, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Esenler baştan başa yenileniyor Haberi

Esenler baştan başa yenileniyor


 Esenler’de imar ile ilgili tüm problemleri çözeceğiz. Türkiye’nin kentsel dönüşümle üretilen ilk planlı şehrini kuracağız. Proje ile 10 yılda Esenler’de toplam 90 bin konut yenilenmiş olacak. Proje kapsamında 2.5 milyon metrekare büyüklüğünde, ülkemizin en büyük, dünyanın da üçüncü büyük şehir parkını yapacağız” dedi.


 Kamuoyunda Kentsel Dönüşüm Kanunu olarak bilinen “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanunu”nun yürürlüğe girmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde 5 Ekim 2012 tarihinde törenle Türkiye’deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler’deki dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor.  


544 AİLE YENİ KONUTLARINDA  


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa “Çocuklarınıza tabut değil, güvenli konut bırakın” sloganıyla Esenler’de yürüttüğü kentsel yenileme çalışmalarının ilk iki projesinde konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Turgutreis Mahallesi’nde toplam...