30 / 04 / 2024

esenler belediye yeni bina nerede

esenler belediye yeni bina nerede

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi'nin yeni hizmet binasındaki ilk Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Göksu’nun yanında İSKİ, İGDAŞ ve TEDAŞ yetkilileri de hazır bulundu.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

1942 yılında belediye yeni gelir arayışında! Tramvay ücretlerine 3 kuruş zam!

Belediye, yeni gelir elde etmek için tramvay ücretlerine zam yapmaya karar vermiş. Üç kademede yapacağı zamlar sonrası toplamda  1 milyon gelir elde edecekmiş. 

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

Kentsel dönüşümde yeni kurallar geliyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili bilgi verdi. Göksu, “Kentsel dönüşüm konusunda bir konuşup bin düşünmemiz gerekir” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

TOKİ İstanbul Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin İstanbul Esenler'deki yeni projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Esenler'de 41.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Esenler Belediye Başkanlığı Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi, 67 ada 44 parselde yer alan özel sağlık tesisi alanını toplam 41 milyon 228 bin 175 TL muhammen bedelle satışa sundu.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Esenler'de 56 bin konut yenilendi!

Posta Gazetesi köşe yazarlarından Hakan Çelik bugünkü köşe yazısında Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

esenler belediye yeni bina nerede Haberi

esenler belediye yeni bina nerede

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, geleneği bozmadı ve her hafta Çarşamba günleri düzenlediği halk günü programına kaldığı yerden devam etti. Göksu, halk gününde vatandaşların istek, şikâyet, talep ve önerilerini dinledi.


Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda, Belediye Başkanı Göksu’nun yanında Danışmanları,  Belediye Birim Müdürleri, İSKİ, İGDAŞ ve TEDAŞ yetkilileri de hazır bulundu. 


Yanına gelen her vatandaşın istek, şikâyet, talep ve önerileri tek tek dinleyen Göksu, sorunlarına bizzat çözümler bulurken, talep ve önerileri de değerlendireceklerini kaydetti.  


Esenler halkı ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara yerinde, hızlı çözüm amacıyla düzenlenen halk gününde Göksu’yu ziyaret eden vatandaşlar da taleplerini Göksu’ya ve ilgili belediye birim müdürlerine iletme imkânı buldu.


Esenler Belediyesi Yeni Hizmet Binası nerede? 


Adres: Birlik Mahallesi Mehmet Akif İnan Caddesi No: 6 - 8...