28 / 04 / 2024

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşüm

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşüm

Çiftehavuzlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Çiftehavuzlar'daki 151 bina, 853 bağımsız birimin çalışmaları tamamlandı.

Esenler Çiftehavuzlar'da dönüşüm başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Çiftehavuzlar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini, Ocak ayında sözleşmeler için görüşmelere başlayacaklarını söyledi.

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi 1. Etap Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi 1. Etap Rezerv Yapı Alanı içerisinde yer alan 11998, 11999, 13160, 13166, 13171 parseller ve 1422, 1427, 1428, 1432 ve 13739 parsellerin bir bölümü ile Bir Kısım Tecil Harici Alana ilişkin 1/5000 ölçekli  Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkar

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümde son nokta! O tarihte Cumhurbaşkanı teslim edecek!

15 Temmuz Mahallesinde yaşam başlıyor! Esenler'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında tamamlanmış 2 bin 37 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Hak sahipleri, anahtarları 19 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak. 

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Esenler'de 41.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Esenler Belediye Başkanlığı Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi, 67 ada 44 parselde yer alan özel sağlık tesisi alanını toplam 41 milyon 228 bin 175 TL muhammen bedelle satışa sundu.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Esenler Çiftehavuzlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Gecekondu Önleme Bölgesi (Riskli Alan) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı.

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşüm Haberi

Esenler Çiftehavuzlar kentsel dönüşüm

Çiftehavuzlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 


100 bin konuttan 25 bini yenilenen Esenler’de yerinde dönüşümler devam ediyor.  TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında Esenler Oruçreis ve Çiftehavuzlar'da kentsel dönüşüme gireceklerini belirtmişti. 




Çiftehavuzlar'daki 151 bina, 853 bağımsız birimin çalışmaları tamamlandı. Depreme dayanıksız eski yapılar Esenler Belediyesi öncülüğünde yenilenmeyi bekliyor. Esenler Belediyesi, TOKİ’den gerekli yetkiyi alarak, hak sahipleriyle görüşmeleri başlattı. 




Esenler Belediye Başkanlığı Binası’nda bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde yetkili isimler hak sahiplerini bekliyor.