06 / 05 / 2024

esenler metro istasyonu

esenler metro istasyonu

Esenler'de inşaatına başlanan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. Hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna k

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

esenler metro istasyonu Haberi

esenler metro istasyonu

Esenler’i kuzeyden kuşatacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle geçtiğimiz Şubat ayında  temeli atılan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun inşaatı tüm hızıyla devam ederken hattın istasyonlarından birisi olan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’na da başlandı.



17.5 kilometre uzunluğundaki Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 15 istasyonundan birisi olan Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu’nun, Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent  olmak üzere 3 ayrı giriş-çıkışı bulunuyor. 



Söz konusu hat ile birlikte Esenler ikinci metro hattına, istasyonla da dördüncü metro istasyonuna kavuşmuş olacak.  Mahmutbey’den Kabataş’a kadar bir ulaşım hattı olarak tasarlanan hattın, ilk etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey arası 2017’de hizmete girecek. Hat ile birlikte Tekstilkent-Giyimkent İstasyonu da hizmet vermeye başlayacak. Güzergâhın ikinci etabı olarak da Mecidiyeköy-Kabataş hattı inşa edilecek.



Esenler - Mecidiyeköy 20 dakika!


850 milyon liraya mal olacak...