05 / 05 / 2024

Esenlerde 90 bin konut yenilenecek

Esenlerde 90 bin konut yenilenecek

Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hep ileriye bakıyoruz. Hayallerimize sınır koymuyoruz" dedi.

90 bin TL'nin 1 aylık mevduat getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Mevduat faizleri kapsamında, hangi bankanın ne kadar daha yüksek getiri sağladığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre banka banka 90 bin TL'nin getirisi ne kadardır?

Kiracı ev sahibine şok yaşattı: Balkona bile yatak koydu, 90 bin TL kira aldı!

İstanbul Avcılar'da bir kiracı, tuttuğu daireyi başka birine kiraladı. Bu kişi de evdeli 3 odaya 10'ar adet yatak koydu ve her birini 3 bin TL'den günlük ya da kısa süreliğine kiraya vererek 90 bin TL gelir elde etti. İşte ayrıntılar...

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Nakit birikimlerini bir yandan güvende tutmak ve bir yandan da belirli bir getiri elde etmek isteyenler için mevduat hesapları oldukça cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Peki, 90 bin TL’nin bir aylık getirisi ne kadar oluyor? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Bakan Kacır'dan TÜBİTAK bursu müjdesi: Aylık 90 bin liraya yükseltildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK bursunun 46 bin 310 liradan 90 bin liraya yükselttiklerini açıkladı. İşte detaylar...

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Gözler Meclis'te: 90 bin taşerona kadro çıktı mı, son durum ne?

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler gündemde yerini aldı. 90 bin taşerona kadro konusu TÜRK-İŞ ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmeleri sonrasında şekillendi. İşte detaylar...

90 bin taşerona müjde! Hayaller gerçek oluyor! Kritik tarih belli oldu!

Yeni TBMM’nin ilk gündem maddelerinden biri taşerona düzenleme yasası olacak. Bu süreçte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın konuya ilişkin değerlendirmelerine gözler çevrildi. 90 bin taşerona kadro yolu göründü.

Türk Hava Yolları 90 bin TL maaşla personel arıyor! 1000 personel alımı için elinizi çabuk tutun!

Türk Hava Yolları, iş arayan kişileri sevindirecek bir haber geldi. THY, 90 bin TL maaşla çalışacak pilot arıyor. İşte detaylar!

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

90 bin taşeron işçiye kadro müjdesi! Hayaller gerçek oluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in yaptığı açıklamalar sonrası 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinin detayları sorgulanıyor. Bakan Bilgin, "Önümüzde dosyamız duruyor ve düzenlemenin büyük kısmını tamamladık” dedi.

Taşerona kadro açıklaması geldi! Bakan Bilgin son noktayı koydu! 90 bin kişi bu anı bekliyordu! Hemen bakın

Taşeron işçiye kadro görüşmeleri devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gelen açıklamalar da yakından takip edilirken 90 bin kişinin beklediği gelişme için son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar.

90 bin işçiye kadro geliyor! Bakan Bilgin az önce tek tek açıkladı!

Geçici işçiye kadro düzenlemesinin TBMM’de onaylanmasının ardından tüm dikkatler 90 bin işçi için kadro düzenlemesine yoğunlaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Dosya önümüzde duruyor” dedi.

Esenlerde 90 bin konut yenilenecek Haberi

Esenlerde 90 bin konut yenilenecek

Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Faaliyet Raporu'nun sunumunu yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hep ileriye bakıyoruz. Hayallerimize sınır koymuyoruz" dedi.


Esenler Belediye Meclisi’nin 5. Seçim Yılı 3. Dönem Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci birleşiminde Esenler Belediyesi’nin 2015 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu görüşüldü. Esenler Belediye Meclis Salonu’nda Meclis Başkanı Murat Gülkıran’ın başkanlığında yapılan Meclis Toplantısı, Esenler Belediyesi'nin son 7 yılda yapılan hizmet ve yatırımların sunulduğu sinevizyon gösterimiyle başladı. 7 yılda hayata geçirdiği 700 projeden kesitlerin sunulduğu gösteriminin ardından AK Parti Grubu adına Osman Gökçebaş, CHP Grubu adına ise Mustafa Usta söz aldı ve yıllık faaliyet raporu hakkında görüşlerini dile getirdi.


GÖKSU: NOTU MİLLET VERİR

2015 Yılı Faaliyet Raporuyla ilgili olarak Meclis'e sunum...