28 / 04 / 2024

esenyurt 2014 konut projeleri

esenyurt 2014 konut projeleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Akif Hamzaçebi'nin konut mağdurları için verdiği araştırma önergesi reddedildi!

TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin "İstanbul Esenyurt'taki konut mağdurları" konusunda verdiği araştırma önergesinin gündeme alınması önerisi kabul edilmedi

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Konut mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırılan konut mağdurlarıyla bir araya geldi.

Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut mağdurlarıyla bir araya geldi! 

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt'ta konut satış vaadiyle dolandırıldığı ileri sürülen vatandaşlarla bir araya geldi...

Esenyurt'ta konut arayışı zirve yaptı!

Konut sektöründe artan kampanyalar online konut aramalarına hemen yansıdı. Sektörde faiz indiriminin duyurulduğu 7 Mayıs’tan bu yana internette ‘konut kredisi’ arama oranı, 4 katlık bir artış yaşadı.

Esenyurt markalı konut projelerinin adresi oldu!

İstanbul’da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerin başında gelen Esenyurt’ta her keseye göre konut bulmak mümkün. Beylikdüzü sınırında değer artışı ortalamanın üzerinde.

Self İstanbul Karden İnşaat ödemeleri!

Self İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta konut ve ticari alanlar olarak hayata geçirildi. Dört bloktan oluşan projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor...

Esenyurt'ta konut satışları rekor kırdı!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde ortalama 550 bin liranın altında ev bulmak mümkün olmazken, fiyatların daha ucuz olduğu Esenyurt’ta satışlar adeta rekor kırdı.

Gümüş Panorama Esenyurt 2017 konut fiyatları!

Deniz Manzarası'na sahip olan Gümüş Panorama projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL ila 5 bin TL arasında değişiyor. Proje 18 bin 693 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta konut ve ticari alanlar şeklinde yükseliyor. Peki Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt'ta konutların metrekaresi 1.700 TL'den başlıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Esenyurt’ta konut fiyatlarının 2016 ağırlıklı bölge ortalamasının 3.500 TL/ metrekare, Beylikdüzü’nde ise 4.750 TL/metrekare olarak tespit ettiklerini kaydediyor.

esenyurt 2014 konut projeleri Haberi

esenyurt 2014 konut projeleri


Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak'ın konuşması: 



En problemli yerlerden biri Esenyurt, Bahçeşehir Bölgesi... Büyük bir fotoğraf var kaçırılan... Doğru lokasyonda doğru projelerle doğru fiyatlandırmalarla gitmek gerekirken 5 yıl önceki müşteri profili tamamen değişti. Herkes istediği lokasyona istediği projeyi yapıp çabuk satabiliyordu. Şimdi ise bütün yatırımcı müşteri portföyü tamamen belki bizden daha fazla. Hatta belki inşaatı yapan insanlardan daha fazla piyasayı takip ediyor, kar zarar analizlerini yapabiliyor. Ona göre alacağı projeye yönleniyor. Yığılma nerede oldu yığılma kira çarpanı ile kar getirisi arasındaki açığı müşteri rahatlıkla hesaplamaya başladı. Arsanın özellikle ucuz olan yerlerde konut yığılması yaşandı.Bundan dolayı bu bölgelerde Esenyurt bölgesinde mevcut şu anda iyi satış yapabilen sektörde doğru lokasyonda doğru fiyatlandırma ile gerçekten müşterisine kazandırabilen firmalar kaldı. Şimdi biz Esenyurt...