07 / 05 / 2024

esenyurt acunkent son durum

esenyurt acunkent son durum

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu ve dün proje önünce toplanarak yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda son durum!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı yakın zamanda başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inmiş olacak.

Esenyurt Acunkent Sitesi'ndeki 173 ev icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Esenyurt'ta yer alan Acunkent Sitesi'ndeki 173 daire satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 728 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Acunkent'te son durum!

Acunkent projesini inceleyen Acunkent Derneği projedeki eksikleri listeledi, Uluhan Grup'la uzlaşma yoluna gitme isteyen mağdurlar uzlaşmayı başarabilirlerse ek sözleşme yapacak ve sözleşmeye 3 aylık bitirme şartı koyacak. İşte Acunkent'te son durum...

HEP İstanbul Esenyurt’ta son iki blok satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı.

Esenyurt Hep İstanbul'da son iki blok satışta!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde, beklenen son iki blokta satışlar başladı. Projede 7 farklı bankadan mortgage kredisi kullanma imkânı bulunuyor.

esenyurt acunkent son durum Haberi

esenyurt acunkent son durum


Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu ve dün proje önünce toplanarak bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. 


150 mağdurun katıldığı eyleme Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Ali Şeker de destek verdi. Gösteriden sonra Uluhan Grup'tan bir görüşme teklifi alan mağdurlar, bu görüşmeyi en kısa zamanda gerçekleştirecek.


İlk kazma Mart 2010'da vuruldu

Kasım 2012'de teslim edilmesi gereken Esenyurt'taki Acunkent projesi için ilk kazma Mart 2010’da vurulmuştu. Fakat Uluhan Grup'ta işler yolunda gitmeyince Acunkent'e haciz geldi. 


Projeden daire alan hak sahipleri evlerini kurtarmak ve haklarını aramak için sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta "Acunkent Mağdurları" grubu altında örgütlenmiş ve çeşitli eylemlerde bulunmuşlardı. 


Esenyurt Acunkent projesinde 670 konut, 178 dükkan ve 53 ofis yer alacaktı. Kreş, havayolu acentası, garaj, fitness alanı, teras havuz, açık havuz, mini golf sahası, banka,...