04 / 05 / 2024

Esenyurt Milparkilk etap ne zaman teslim

Esenyurt Milparkilk etap ne zaman teslim

Milpark Projesi'nin fiyatlama riskiyle ilave finansman yükünü göz önünde bulundurarak, 2'nci ve 3'üncü etaplarının yapılmasından vazgeçilmiştir. Aydın Doğan'ın Esenyurt'taki projesi, imarda değişiklik yapılmasıyla bozuldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Esenyurt ilçesi, Tem Güneyi 1. Etap Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir ve Esenyurt İlçesi, Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yapıldı. İhaleye en yüksek teklifi 152 milyon 653 bin TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesi 3 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi 3 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

İncir Evler Esenyurt fiyat listesi!

Toplam 118 konuttan meydana gelen İncir Evler Esenyurt projesi Esenyurt  Kiptaş  5. Etap'ın hemen yanında inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. İşte İncir Evler Esenyurt fiyat listesi...

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Babacan Premium Esenyurt güncel fiyatlar!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Babacan Premium projesi altı blok olarak yükseliyor. İki etap olarak planlanan projede ilk etap teslimleri 2018 yılı Haziran ayında yapılacak...

Hoşdere 6. Etap için Sur Yapı-Hatay Akpınar'a yer teslimi yapıldı!

150 milyon 500 bin TL teklifle Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Sur Yapı-Hatay Akpınar'a arsa için yer teslimi yapıldı.

Hoşdere 5. Etap için Cihan inşaat'a yer teslimi yapıldı!

Cihan İnşaat 156 milyon 500 TL teklifle kazandığı Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Hoşdere 5. Etap için Cihan inşaat ve Konut Yapı'ya bugün yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Hoşdere 6. Etap'a 150.5 milyon TL teklif!

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi Sur Yapı - Hatay Akpınar verdi.

Esenyurt Milparkilk etap ne zaman teslim Haberi

Esenyurt Milparkilk etap ne zaman teslim

Aydın Doğan, 2010 yılında Esenyurt'ta üç etap olarak yapmayı planladığı Milpark konutları, 2012 yılında yapılan imar değişikliği nedeniyle yarıda kaldı. Sadece bir etap olarak yapılan Milpark'ın ikinci ve üçüncü etapları projenin yapıldığı alandaki konut fazlalığı ve fiyatlama riski gerekçe gösterilerek askıya alındı. Doğan'ın 2010 yılında yapımına başlanan Milpark projesi üç etap olarak yapılması planlanıyordu.

İLK ETABI HEMEN BİTİRDİ 

Doğan, projenin ilk etabını 1,5 yıl gibi sürede bitirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında Esenyurt'un imar planlarında değişikliğe gitti. Bu değişiklikten sonra kurmaylarını toplayan Aydın Doğan, yeni emsallerle zarara uğrayacağını söyleyerek projenin iki etabının askıya alınmasına karar...