09 / 05 / 2024

eski bağlarbaşı

eski bağlarbaşı

1936 yılında Üsküdar Bağlarbaşı'nda 7217 metrekare arsa-tarla 2 bin lira satılıkmış. Yine aynı ilanda Galata'da bir dükkanın dörtte bir hissesi de 2 bin liraya satılıkmış.

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Konut balonu o tarihte şişmeye başladı! Ünlü ekonomist grafiklerle açıkladı...

Konut fiyatları aldı başını gitti. Arz talebi karşılamayınca fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Merkez Bankası eski Baş ekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara konut fiyatlarının yükselişe geçtiği tarihi duyurdu. İşte detaylar...

eski bağlarbaşı Haberi

eski bağlarbaşı

istanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:

                                                            Muhammen değer

                                                                                Lira

GALATA:  Kemenkeş Mahallesi Topçular Cad-

                         desi 28 yeni 26 sayılı odalı dük-     2000

                         nın 1/4 payı.

ÜSKÜDAR: Bağlarbaşı Topaneli Sokağı eski

   ...