01 / 05 / 2024

eski cezaevi yerine ne yapılacak

eski cezaevi yerine ne yapılacak

Bayrampaşa’ nın çehresinin değişmesinde büyük bir rol oynayan Belediye Başkanı Atila Aydıner marka kent imajını güçlendirdiklerini ifade ederek “Artık İstanbul’ un kalbi Bayrampaşa’ da atıyor’’ dedi...

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Asgari ücret artışından sonra özel sektörde ücret artışları nasıl olacak?

Asgari ücretin 8506 liraya çıkmasının ardından özel sektörde yeni yıl zamları da merakla bekleniyor. Milliyet Yazarı Cem Kılıç, işletmelerin eski kriterler yerine asgari ücrete göre zam yapacağını ancak aynı oranlarda zam yapılmasının mümkün olmayacağını aktardı.

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Buca'da eski cezaevi yerine millet bahçesi inşa edilecek!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır, bugünkü yazısında Buca'da inşa edilecek millet bahçesini kaleme aldı.

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayii'nin ihale tarihleri belli oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı  Uğur İbrahim Altay, Eski Sanayi ve Karatay Sanayii’nin yeni yerine taşınmasıyla ilgili ilk etap ihalesinin 12 Ocak'ta yapılacağını açıkladı.

İşverenlere ve işten çıkarılanlara prim desteği! 

Torba yasa eski işyerine geri dönmek isteyen işsizler için teşvik imkanı getiriyor. Eski işine dönemeyenler de devletin vereceği destek ödemesinden yararlanacak.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

eski cezaevi yerine ne yapılacak Haberi

eski cezaevi yerine ne yapılacak


Yıllarca cezaevi gibi soğuk bir imajla anılan Bayrampaşa artık 5 yıldızlı otelleri, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezleri, devasa akvaryumu, buz müzesiyle turistik bir ilçeye dönüştü. Dev kentsel dönüşüm projeleriyle çehresi tamamen değişen Bayrampaşa, eski cezaevi arazisinde yükselecek projeyle modern görünümünü pekiştirecek. Otoban üzerine yapılacak kent meydanı Türkiye’de bir ilk olacak. Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, modern bir dönüşüm geçiren ilçenin metro ağlarıyla örüldüğünü, ulaşım akslarının tam ortasında yer aldığını, İstanbul’un kalbi konumuna geldiğini ifade etti. “İlçe olarak Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeyi seviyoruz” diyen Aydıner, şöyle devam etti: “Kentsel dönüşümde de bu böyle oldu. Ada bazlı kentsel dönüşümü, sanayide kentsel dönüşümü ilk defa Bayrampaşa’da başlattık. Şimdi de uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projeyi hayata geçirmek üzereyiz. Eski cezaevi alanını kentsel dönüşüm olarak...