15 / 05 / 2024

eski madımak otelinin yerine ne oldu

eski madımak otelinin yerine ne oldu

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, projesi İl Özel İdaresi tarafından uygulanarak 2011 yılında hizmete açılan Bilim ve Kültür Merkezi'nin ziyaretçi rekoru kırdığı ve öğrencilerin uğrak mekanı haline geldiği belirtildi....

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Kandilli Erken Uyarı Sistemi neden çalışmadı?

İÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Gündoğdu, ‘Erken Uyarı Sistemi’nin 26 Eylül'de gerçekleşen 5.8'lik Silivri depreminde çalışmadığını ve  bunun nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi...

Ev sahibi Taylor Swift'i tanımadı!

Taylor Swift’ın ev sahibinin, güzel şarkıcıyı tanımadığı ortaya çıktı. David Aldea isimli eski ev sahibi, “Şarkılarını dinliyordum ama onu gerçekten bilmiyordum'' dedi.

Alevi dernekleri, Ankara'da Madımak Müzesi kuracak!

Sivas'ta 25 sene önce Madımak Oteli’nin yakılması sonucu hayatını kaybeden 33 kişi için yürütülen mücadele Başkent'e taşındı. Alevi dernekleri, Ankara’da Madımak Müzesi kuracak.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Aksoy Holding İstanbul'da otel açmak için yer arıyor!

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Azerbaycanlılar Eskişehir'de kültür evi açmak istiyor!

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelerek, Odunpazarı bölgesinde bir Azerbaycan Kültür Evi açmak için uğraştıklarını söyledi.

Madımak Oteli müze mi oluyor?

Başbakan Ahmet Davutoğlu ’nun bugün Tunceli’ye yapacağı tarihi ziyarette Alevi açılımı için öncelikli konular arasında gösterilen Madımak Oteli ’nin müze olması konusunda açıklama yapması bekleniyor.

Samsun'da eski havaalanına devlet kampüs!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki tüm kamu kurumlarını eski havaalanı arazisine taşımak için düğmeye bastı. Büyükşehir ayrıca, Samsuna büyük bir orduevi yapmak için de harekete geçti

eski madımak otelinin yerine ne oldu Haberi

eski madımak otelinin yerine ne oldu


Sivas'ta eski Madımak Oteli binasının kamulaştırılmasının ardından oluşturulan Bilim ve Kültür Merkezi'ni açıldığı günden bu yana 35 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.


Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, projesi İl Özel İdaresi tarafından uygulanarak 2011 yılında hizmete açılan Bilim ve Kültür Merkezi'nin ziyaretçi rekoru kırdığı ve öğrencilerin uğrak mekanı haline geldiği belirtildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Açıldığı tarihten günümüze kadar ilk ve ortaöğretimde eğitim-öğretim gören çocuklara kütüphane hizmeti veren merkez, aynı zamanda bilim parkıyla da deney yapma imkanları sağlıyor. Bir örneği de Orta Doğu Teknik Üniversitesinde bulunan bilim parkı, evren ve doğa olayları ile bunlar arasındaki ilişkilere ışık tutacak çalışmaları sergileyerek, öğrencilerin hem deney yapmasına hem de eğlenerek öğrenmesine katkı sunuyor. İlimiz merkez ve ilçelerinden 7 bin 195 öğrencinin yararlandığı Bilim ve...