03 / 05 / 2024

Eski Tavşancıl Belediye binası

Eski Tavşancıl Belediye binası

Kocaeli'de bulunan Eski Tavşancıl Belediye binasının olduğu taşınmaz Gebze 1. Satış Memurluğu tarafından 13 Mart 2015 günü saat 14:15 ile 14:30 arası ihale ediliyor.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Tapu hangi hallerde bozulur? Eski tapu nasıl bulunur?

Tapu işi olan vatandaşlar, Tapu hangi hallerde bozulur? Eski tapu nasıl bulunur? Sorularını sıkça sormaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 924 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 923 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Tarihi Tavşancıl evleri restore edilecek!

Kocaeli Tavşancıl'daki 54 tarihi yapının 15'i restore ediliyor. Tavşancıl'ın tarihi dokusunu korumak için yapılan projede, tarihi binalar yeniden kullanılabilir hale getirilecek...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık iddiası!

Eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı. Ancak İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturmaya onay çıkmadı. 

Eski Tavşancıl Belediye binası Haberi

Eski Tavşancıl Belediye binası

Kocaeli Eski Tavşancıl Belediye binası olan taşınmaz Gebze 1. Satış Memurluğu tarafından 3 milyon 846 bin 72 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazın içerisinde;15 adet zeytin ve 2 adet armut ağacı bulunmaktadır. İhale açık arttırma usulü ile gerçekleşecektir.


Satışa konu taşınmaz Gebze 1. Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda ihaleye çıkacaktır.


Yüzölçümü: 6370 metrekare

Kıymeti: 3.846.072,00 TL

1. Satış Günü: 13/03/2015 günü 14:15 ile 14:30 arası

2. Satış Günü: 08/04/2015 günü 14:15 ile 14:30 arası


İlanın tam metni için