03 / 05 / 2024

eski Tüpgeçit projeleri

eski Tüpgeçit projeleri

1986 yılında iki yakayı birbirine bağlayacak Demiryolu Tüpgeçit Projesi, Eminönü - Üsküdar arasında yapılacakmış İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Bekir Pakdemirli Kimdir ?

Eski Türkiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kimdir? Bekir Pakdemirli hangi görevlerde yer almıştır? İşte Bekir Pakdemirli'nin biyografisi...

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Ekonomi dünyasını yasa boğan ölüm

Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Gazi Erçel vefat etti. Erçel'in vefatı ekonomi camiasında da derin bir üzüntü yarattı.

Türk Amerikan Derneğinden İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

ABD'deki en eski Türk dernekleri arasında yer alan Washington DC merkezli Türk Amerikan Derneği İzmir'deki depremzedelere kira yardımı yaptı.

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Küresel İslami finans varlıklarının değeri 3 trilyon doları aşabilir!

Eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Banka Meclisi Üyesi Prof. Dr. Şensoy, "Küresel toplam İslami finansal varlıkların 3 trilyon 400 milyar dolara ulaşması bekleniyor." dedi.

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Balkanlar'ın en eski Türk camisi restore edildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1394'te Bulgaristan Hasköy'de hayata geçirilen ve Balkanlar'ın en eski Türk camisi olan Eski Cami'yi restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açtı.

Yatay mimari anlayışıyla yeni yerleşimler!

Kentte ve kırda yeterli ve yaşanabilir konut üretimlerini sürdüren TOKİ, Erzincan, Konya ve Aydın'da yatay ve yerel mimari hassasiyetlerin yansıtıldığı konut projeleri hayata geçiyor...

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

eski Tüpgeçit projeleri Haberi

eski Tüpgeçit projeleri


1986 yılında iki yakayı birbirine bağlayacak Demiryolu Tüpgeçit Projesi, Eminönü-Üsküdar arasında yapılacakmış Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Sondaj çalışmaları devam eden Tüpgeçit, denizin 50 metre altından geçecekmiş ve bin 950 metresi su altında olacakmış.



Haberin devamı için...