29 / 04 / 2024

Eskişehir bina çökme

Eskişehir bina çökme

Eskişehir Şarhöyük Mahallesi Yavuz Sokak'taki 3 katlı bir apartman, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Apartmanda bulunanların, durumu fark ederek dışarı çıkması nedeniyle can kaybı yaşanmadı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir'de yeni ev hayali kabusa döndü!

Eskişehir’de 4 bloklu sitelerinin yerine yeni bina inşa ettirmek isteyen site sakinleri, anlaştıkları müteahhitlik firmasına 2 milyon 300 bin lira ödeme yapılmasına rağmen inşaata başlanılmadığını iddia etti…

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Eskişehir'de bina yıkımı sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Eskişehir'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın çalışmaları sırasında yan apartmanın duvarı zarar gördü..

Eskişehir’de iskansız binalar arttı!

Eskişehir Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Çetin, dernekte düzenlenen toplantıda binalarda iskan sorununu ele aldı. Çetin “Eskişehir’de iskânsız bina sayısı da had safhada” dedi.

Eskişehir’de inşaat sektörü şahlanacak!

İlk 3 ayda Eskişehir’de yapı ruhsatı verilen yapılarda bina sayısı yüzde 36 arttı. Bu artış, Eskişehir’de inşaat sektörünün önümüzdeki günlerde tekrar canlanacağının göstergesi.

Kızılay Eskişehir Bölge Kan Merkezi inşaatı ihalesi 10 Haziran'da!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Eskişehir Bölge Kan Merkezi bina inşaatı işini ihaleye çıkardı. İhale teklifleri 9 Haziran 2016 tarihine kadar alınıyor...

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Eskişehir bina çökme Haberi

Eskişehir bina çökme

Eskişehir'de 3 katlı bir binanın çöküşü vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Şarhöyük Mahallesi Yavuz Sokak'taki 3 katlı bir apartman, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Apartmanda bulunanların, durumu fark ederek dışarı çıkması nedeniyle can kaybı yaşanmadı. Bina temelinin, yan taraftaki inşaat kazısında zarar gördüğü ve yıkımın bu nedenle gerçekleştiği iddia edildi. Vatandaşlar, binanın çöküşünü cep telefonlarıyla...