04 / 10 / 2024

Eskişehir Hamamyolu kentsel dönüşüm

Eskişehir Hamamyolu kentsel dönüşüm

Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Yeni Kapalı Çarşı Kıdan apartmanı geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüme girdi. Binanın yıkım izni ve tarihi ise tamamen boşaltıldığında verilecek.

Eskişehir Hamamyolu'nda dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Yeni Kapalı Çarşı Kıdan apartmanı geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüme girdi. Binanın yıkım izni ve tarihi ise tamamen boşaltıldığında verilecek.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak'tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm konusunda yetersiz kaldığına dikkat çekti ve yetkilileri görevlerini yapmaya çağırdı. İşte o açıklama...

Eskişehir’de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdığını duyurdu. Buna göre, Gündoğdu’dan başlayan dönüşüm için “Kat Karşılığı Yapım İşi İhaleleri” uzlaşma görüşmeleri tamamlanarak, uygulama aşamasına geçildiği açıklandı.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararının durdurulması sonrasında sorunlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar hizmet bekliyor.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

Eskişehir Hamamyolu kentsel dönüşüm Haberi

Eskişehir Hamamyolu kentsel dönüşüm

Eskişehir'in Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Yeni Kapalı Çarşı Kıdan apartmanı geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüme girdi, 


Kentsel dönüşüme giren binanın bu ay sonuna kadar boşaltılması kararı alınmasının ardından birçok işyeri başka yerlere taşındı. Henüz taşınma işlemini tamamlamayan kahveci esnafı ise mağdur olduğunu, bir yıllık sözleşme yenilediklerini ancak süre dolmadan çıkmak zorunda kaldığını belirtti. Binanın yıkım izni ve tarihi ise tamamen boşaltıldığında verilmiş olacak.


Eskişehir'in Sesi Son Haber