08 / 05 / 2024

Eskişehir ilçeleri

Eskişehir ilçeleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım-Bakım ve Onarım ekipleri, şehir merkezindeki çalışmalarının yanı sıra, 12 ilçe ile mahallelerde (köylerde) yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir'de İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 511 konutun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 250 bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında Eskişehir ilinin ilçelerinde inşa edilecek 511 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Eskişehir ilçeleri Haberi

Eskişehir ilçeleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım-Bakım ve Onarım ekipleri, şehir merkezindeki çalışmalarının yanı sıra, 12 ilçe ile mahallelerde (köylerde) yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.


Büyükşehir ekipleri, ilçe ve mahalle yollarında şarampol açma ve temizleme, sathi kaplama, yol genişletme, tesviye, zemin döşeme, alt yapı ile bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını kurduğu 5 ayrı çalışma ekibi ile yürütüyor.


Ekipler bugüne kadar, Çifteler, Alpu, Mihallıççık, Mahmudiye, Han, Sivrihisar ilçeleri ile Aşağı Çağlan, Bozan, Kozkayı, Sarısungur mahallelerinde, yine Seyitgazi ilçesi Yenikent - Yazıdere Mahallelerinde yol yapım, bakım, onarım çalışmaları yaptılar.


Yetkililer, kurulan 5 ayrı ekibin diğer ilçe ve mahallelerde çalışmalara devam ettiğini ve hava koşullarının elverdiği sürece çalışmaların süreceğini açıkladılar.

Eskişehir Büyükşehir...